STORITVE

Podpora in vzdrževanje

Izboljšajte delovanje Canonovih rešitev z zmanjšanjem števila prekinitev in zagotavljanjem neprekinjenega poslovanja prek podpore za programsko opremo.

Four office workers stand in pairs chatting, with two gesturing with their hands.

Canonova podpora za programsko opremo

Optimizirajte svojo naložbo v programsko opremo in izkoristite najnovejše podatkovne trende z dostopom do najnovejših posodobitev izdelkov, nadgradenj in strokovne tehnične pomoči.

Casual exposed-brick office environment, with one group crowded round a table and others working at laptops and PCs.

Oddaljeno upravljanje dogodkov

Izboljšajte uporabniško izkušnjo in povečajte razpoložljivost svoje infrastrukture za tiskanje in skeniranje. Izpopolnite svojo standardno Canonovo podporo za programsko opremo s storitvijo proaktivne podpore.

Druge storitve

Close-up shot of a man in a crisp white shirt typing into a document on a laptop, with papers piled behind the computer.

Upravljane storitve v oblaku

Povečajte produktivnost v pisarni s storitvami in opremo za obdelavo dokumentov, ki so bile zasnovane za doseganje najboljših rezultatov na podlagi vaših poslovnih podatkov.

Overhead shot of office workers sat round an oval-shaped table on orange chairs, spread out with papers and a laptop computer.

Storitve svetovanja v poslovnem procesu

Prehitite konkurenco – izkoristite današnji digitalni svet ter povečajte svojo učinkovitost in izboljšajte zadovoljstvo strank.

Ohranite učinkovitost s proaktivnim nadzorom in podporo, kjer koli ju potrebujete.

POGOVORITE SE Z NAŠO EKIPO