Canon imageFORMULA DR-M160II

imageFORMULA DR-M160II

imageFORMULA DR-M160II je namizni skener, ki izboljšuje produktivnost. Z robustno izdelavo, visoko hitrostjo delovanja in zanesljivim ravnanjem s papirjem je popoln za intenzivna opravila skeniranja.

DR-M160II_detail_image

Prednosti

 • Neprimerljive hitrosti barvnega skeniranja do 120 slik na minuto
 • Trdna izdelava za največ 7000 skeniranj na dan
 • Združljivost s programi Windows, Mac in Linux
 • Kompaktnost in visoka produktivnost
 • Izjemna zanesljivost pri ravnanju s papirjem vključuje ponovno ločevanje papirja

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon imageFORMULA DR-M160II

Hitro skeniranje za okolja z veliko papirnatimi dokumenti


Skener imageFORMULA DR-M160II je ustvarjen za zahtevno skeniranje in omogoča izjemno produktivno skeniranje do 120 slik na minuto. Idealen je za obdelavo z optičnim prepoznavanjem znakov v okoljih Windows in Mac.

Robustna zasnova za hitro delovanje


Robustno zasnovana naprava vključuje izjemen 75-listni podajalnik, v katerega lahko vložite pakete različnih dokumentov in tako pomagate izboljšati produktivnost. DR-M160II zagotavlja zares zanesljivo podajanje in ločevanje različnih vrst medijev; od debelih in tankih listov do tiskanih kartic in tri metre dolgih dokumentov. DR-M160II je bil ustvarjen za tudi do 7000 skeniranj na dan in vključuje valje podajalnika za veliko količino medijev in trdno prenosno pot papirja, zaradi katerih je vzdržljiv in primeren za obsežnejša opravila.

Preprosto ravnanje s papirjem


Edinstven sistem za ponovno ločevanje omogoča, da ob redkih priložnostih, ko pride do dvojnega podajanja, skener samodejno ponovno poda dokumente in tako zmanjša zahteve po posredovanju uporabnika. Gumb za sprostitev dvojnega podajanja omogoča uporabniku, da hitro prezre zaznavanja dvojnega podajanja in nadaljuje s skeniranjem.

Priložena intuitivna programska oprema za preprosto uporabo


Napravi imageFORMULA DR-M160II je priložena programska oprema, s katero lahko preprosto skenirate in upravljate dokumente. CaptureOnTouch ima intuitiven uporabniški vmesnik, vključuje popolnoma samostojen način delovanja za preprosto uporabo in podpira skeniranje v različne oblike datotek (PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP in PowerPoint) ter povezavo s SharePointom. CapturePerfect je popoln za skeniranje paketov nepogrešljivih dokumentov, saj ponuja najboljše možnosti ogleda in načine pošiljanja – tudi neposredno v mapo, e-pošto in SharePoint. Za hitro ustvarjanje, urejanje in pretvarjanje dokumentov PDF je priložena tudi v tej branži vodilna programska oprema za obdelavo slik Kofax VRS (z mehanizmom AIPE) in eCopy PDF Pro Office.

Prilagodljive možnosti in programska oprema


Za enostavno skeniranje vezanih gradiv skener DR-M160I povežite s Canonovim izbirnim ploskim skenerjem A3 201 ali ploskim skenerjem A4 101. Dodatne možnosti vključujejo modul črtne kode III in modul črtne kode 2D.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon imageFORMULA DR-M160II, njegove funkcije in zmožnosti.

60ppm

Hitrost skeniranja velikosti A4 (enostransko)

icon

Samodejni podajalnik dokumentov

Daily Scanning Volume

Dnevni obseg skeniranja

Double-sided scanning

Obojestransko skeniranje

Windows & Mac compatible

Združljivo z operacijskima sistemoma Windows in Mac

icon

Učinkovito paketno skeniranje

Tilting control panel

Preprosto, intuitivno skeniranje

eCOPY

Ustvarjanje in urejanje dokumentov PDF

USB connection

Izboljšana kakovost slike

 • Skener
 • Pladenj za podajanje
 • Plošča za namestitev
 • Plošča Kofax VRS
 • Plošča eCopy PDF Pro
 • Dokumentacija
 • Kabel USB
 • Napajalnik AC
 • Napajalni kabel

Priložena programska oprema

Poizvedite več o programski opremi, ki je priložena temu skenerju.

Canonovi programi

CaptureOnTouch Pro

CaptureOnTouch Pro

Skener ima program CaptureOnTouch Pro, ki je Canonova programska oprema za profesionalno in enostavno skeniranje. Enostavno zajemajte in razvrščajte skene v paketih, vključite Canonov skener v svoje poslovanje in obdelavo dokumentov ter tako izboljšajte produktivnost.

Združljivost: Windows

Več informacij >

Popoln zajem

Zmogljiv program, s katerim boste hitro in učinkovito paketno skenirali dokumente. Program omogoča napredne izhodne možnosti v več oknih in ogledih sličic.

 • Z zbirko funkcij za odstranjevanje nagiba, izboljšanje berljivosti in ostrine si vsakič zagotovite natančne digitalne dokumente.
 • Skenirajte neposredno v e-pošto, v PDF, datoteko ali predstavitev s samo enim pritiskom gumba
 • Registrirajte rutinske postopke ter brezskrbno urejajte, razporejajte ali upravljajte datoteke
 • Podpora Kofax VRS

Združljivost: Windows

Več informacij >
capture_perfect.jpg

Programi drugih razvijalcev programske opreme

eCOPY

Zmogljiv in preprost program za gledanje, ustvarjanje, urejanje in pretvorbo dokumentov PDF. Program eCopy nudi vse možnosti označevanja, komentiranja in urejanja, vključno z izpolnjevanjem obrazcev s samodejnim prepoznavanjem polj v obrazcu. Priložena je tudi celotna zbirka orodij za varnost in podpisovanje dokumentov.
Združljivost: WindowsKofax VRS

Vodilna programska oprema za obdelavo slik VRS skrajša čas ročne priprave dokumentov, izboljša kakovost skeniranih slik in poveča zmogljivost skenerjev velikih naklad. Izboljšana berljivost in optično prepoznavanje znakov povečata produktivnost.
Združljivost: Windows

Komplet za razvoj programske opreme

BSDP

Z našim programom Business Solutions Developer Programme (BSDP) lahko dostopate do zbirke tehničnih podatkov, ki so v pomoč pri razvoju programov za našo družino poslovnih izdelkov. Za več informacij o naših kompletih za razvoj programske opreme obiščite spletno mesto Canon Developer Programme.