Canon Developer Programme

Canon Developer Programme

Canonovo najnovejše spletno mesto za podporo razvijalcem vsebuje koristne vire za skupnosti razvijalcev programske opreme, tako za poslovne rešitve kot za digitalno obdelavo slik.

Raziščite spletno mesto Developer Programme

Podpora za razvijalce programske opreme

Canon ima uspešno zgodovino razvijanja prilagojene in popolnoma vgrajene programske opreme za širok nabor strank, izdelkov in rešitev. Zdaj ima skupnost razvijalcev na voljo prostor za odkrivanje vrste razpoložljivih virov, da se inovativne ideje lahko uresničujejo. Program Canon Developer Programme je vznemirljiv način, s katerim lahko podjetja tretjih strani ter razvijalci aplikacij ali programov sodelujejo z uporabo Canonove tehnologije ter tako zagotavljajo rešitve z dodano vrednostjo za stranke z zahtevnimi željami.

Kot registriran razvijalec lahko svojim strankam ponudite zelo širok izbor prilagojenih dodatnih funkcij in prilagoditev za poslovne in tehnološke izdelke družbe Canon. Z dostopom do kompletov za razvoj programske opreme in vmesnikov za programiranje aplikacij integrirajte Canonove izdelke v specifične poteke dela strank za zagotavljanje inovativnih rešitev in nadaljnji razvoj Canonovega ekosistema.

Image

Prednosti

Popolna podpora za razvijalce

Prek Canonovega portala za razvijalce v tesnem sodelovanju z družbo Canon poiščite edinstvene rešitve za zahteve strank. Viri vključujejo podporo in neposredno pomoč, odgovore na pogosta vprašanja in tehnične biltene.

Širok spekter rešitev

Registrirani razvijalci lahko prenesejo Canonove komplete za razvoj programske opreme, informacije o vmesnikih za programiranje aplikacij in številne druge vire za prilagojen in inovativen razvoj za vrsto Canonovih izdelkov in programske opreme.

Optimizacija potekov dela strank

Bodite del revolucionarne skupnosti in imejte ključno vlogo pri nadaljnjem razvoju Canonovega ekosistema za naše stranke.

Image

Izvedite več in se vključite v program

VEČ INFORMACIJ

  • Canon
  • Canon Developer Support Programme