PARTNERSKI PROGRAM

Sodelujte z našimi partnerji

Izkoristite prednosti akreditiranega partnerstva s Canonom. Strokovnjaki na področju rešitev po meri za izpolnjevanje in preseganje vaših potreb ob hkratnem zagotavljanju najboljših rešitev za stranke v svojem razredu.
Poiščite partnerja
Sodelujte z našimi partnerji

PREGLED

Zakaj sodelovati s Canonovimi akreditiranimi partnerji?

Canonovi partnerji vam bodo zagotovili lokalno znanje, predstavili različne rešitve in zagotovili najboljše Canonove rešitve in storitve v svojem razredu, ki odgovarjajo na vse poslovne potrebe.

Odnos in zaupanje

Našim partnerjem je zelo pomembno vzpostaviti trdne poslovne odnose s strankami. Zato jih je preprosto doseči in z njimi sodelovati, saj se zavedajo vrednosti zanesljivega poslovnega partnerja.

Odnos in zaupanje
PODPORA

Vedno z vami

Od načrtovanja do konca vašega projekta se lahko zanesete na izkušnje naših partnerjev v Canonovi mreži in njihovo znanje, s katerim vas bodo podpirali na poti do uspeha.

Strokovnjaki za lokalne trge

Naši partnerji so vaši strokovnjaki. Vrhunsko so usposobljeni za zagotavljanje najprimernejših rešitev vaših potreb po svojih izkušnjah in poznavanju področja.

Strokovnjaki za lokalne trge
Distributerji

Vrhunske storitve

Vsi naši partnerji se udeležijo vrste izobraževanj, kjer dosežejo ustrezno usposobljenost, ki jo zahtevamo od Canonovih partnerjev. Svoje znanje redno osvežujejo, saj se učenje nikoli ne konča.

RAZIŠČITE PODROBNEJE

Ste pripravljeni sodelovati z našimi partnerji?