Canon imageFORMULA P-215II

imageFORMULA P-215II

Elegantni skener P-215II zagotavlja priročno skeniranje takoj po priključitvi v pisarni, doma ali na poti. Je najhitrejši prenosni skener s hitrostmi obojestranskega skeniranja do 30 slik na minuto.

Canon imageFORMULA P-208II

Prednosti

  • Hitro skeniranje prek USB-ja s hitrostjo največ 30 slik na minuto
  • Produktivno mobilno skeniranje s samodejnim podajalnikom dokumentov kapacitete 20 listov
  • Izjemno kompaktna in robustna zasnova omogoča mobilnost
  • Podpira skeniranje osebnih izkaznic in reliefnih kartic
  • Prilagodljiva programska oprema vključuje skeniranje v programe v oblaku
  • Podpora za Mac in Windows
  • Dodatna enota za brezžično povezavo WU10

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti Canon imageFORMULA P-215II

Najproduktivnejše skeniranje prek USB-ja


imageFORMULA P-215II je najproduktivnejši tiskalnik v svojem razredu. Obojestransko skeniranje z napajanjem prek USB-ja s hitrostjo do 30 slik na minuto in 20-listnim samodejnim podajalnikom dokumentov bo učinkovito v pisarni, doma ali na poti. Močna in robustna zasnova skenerja P-215II omogoča skeniranje do 500 dokumentov na dan.

Izjemno kompaktna naprava za varčevanje s prostorom in prenosljivost


Skener P-215II je s pametno, kompaktno in izjemno lahko zasnovo idealen za uporabnike na poti in v pisarni. Skener lahko zaradi njegovega majhnega ohišja brez težav pospravite v potovalno torbico ali postavite na natrpano mizo. Skener lahko priklopite v vsak osebni računalnik ali računalnik Mac in ga takoj začnete uporabljati. Z edinstveno Canonovo vgrajeno programsko opremo CaptureOnTouch Lite boste takoj pripravljeni na delo – brez nalaganja gonilnikov ali drugih programov.

Namenski skener osebnih izkaznic


Ker je skeniranje izkaznic vedno bolj pomembno za preverjanje pristnosti, ima P-215II namensko režo za skeniranje izkaznic. Napreden mehanizem preklopnega podajanja zagotavlja hitro skeniranje osebnih izkaznic in reliefnih kartic.

Izboljšana obdelava slike


Napredna tehnologija omogoča natančno skeniranje do ločljivosti 600 dpi. Bogat nabor funkcij za obdelavo slike, na primer samodejno prepoznavanje barv in samodejno prepoznavanje usmerjenosti dokumenta, zagotavlja izjemno kakovost skeniranja, ki je popolno za ustvarjanje PDF-jev, po katerih je mogoče iskati, z optičnim prepoznavanjem znakov.

Zbirka zmogljive programske opreme


P-215II uporablja gonilnike ISIS in TWAIN, kar omogoča preprosto integracijo v standardne programe za obdelavo slik, in vključuje celovito zbirko programske opreme, ki uporabnikom omogoča učinkovitejše delo. Intuitivni uporabniški vmesnik z ikonami priložene programske opreme CaptureOnTouch omogoča hitro in enostavno skeniranje, popolnoma samodejni način pa samodejno uporabi najboljše nastavitve za vsako skeniranje. Programa PageManager (Mac) in PaperPort (Windows) zagotavljata učinkovita orodja za upravljanje in pretvarjanje datotek, s programom BizCard pa skeniranje vizitk še nikoli ni bilo tako preprosto.

Neposredno skeniranje v oblak


Po zaslugi priloženih vtičnikov lahko uporabniki skenirajo neposredno iz programske opreme CaptureOnTouch v množico storitev v oblaku, vključno z Evernote, Google Drive™, SharePoint, SugarSync, DropBox in OneDrive. To omogoča hiter prenos informacij v oblak, kjer so na voljo kjer koli in kadar koli.

Prilagodljivo brezžično skeniranje


Skenerju P-215II dodajte enoto za brezžično povezavo WU10 in baterijo, da si vedno zagotovite svobodno skeniranje. Uporabljajte ga za brezžično skeniranje dokumentov neposredno v pametni telefon, tablični ali namizni računalnik ali pa prek omrežnega strežnika ali domačega usmerjevalnika omogočite skupno rabo skenerja skupini uporabnikov.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon imageFORMULA P-215II, njegove funkcije in zmožnosti.

icon

Hitrost skeniranja velikosti A4 (enostransko)

icon

Samodejni podajalnik dokumentov

Daily Scanning Volume

Dnevni obseg skeniranja

USB connection

Povezava USB

Double-sided scanning

Obojestransko skeniranje

Windows & Mac compatible

Združljivo z operacijskima sistemoma Windows in Mac

Tilting control panel

Preprosto, intuitivno skeniranje

10-sheet-ADF

plug & play

Wi-Fi Option

Možnost brezžične povezave