ŠTUDIJA PRIMERA

Mini Professors – kako predšolskim otrokom na zabaven način približati znanost


Prenesite študijo primera Mini Professors


JE ZANESLJIV, STROŠKOVNO UČINKOVIT IN POVSEM ENOSTAVEN ZA UPORABO, POLEG TEGA PA SE ODLIČNO UJEMA Z OPREMO MOJEGA STANOVANJA.

Natasha Spink, lastnica franšize, Mini Professors
Children have an unquestionable thirst for learning.

Otroci imajo nedvomno žejo po znanju. Podjetje Mini Professors jim ponuja priložnost, da se v zabavnem in varnem okolju naučijo novih znanstvenih veščin, ob tem pa se sprašujejo o tem, kaj se dogaja okrog njih samih.

Preprosta razlaga znanstvenih načel z vznemirljivimi poskusi daje vsakemu otroku – tako v vrtcu kot v šoli – priložnost, da postane mali profesor.

Rising to the challenge

Kos izzivu

Natasha Spink je vodja franšize Mini Professors v mestih St Albans in Harpenden. Podjetje je razmeroma novo, zato je pomembno, da si zelo hitro ustvari ime. Tu se skriva razlog, zakaj si je želela najti tiskalnik, ki bi se lahko spoprijel tako z zahtevami trženja franšize kot tudi s potrebami tiskanja gradiva za tečaje.

Canonova rešitev

Po številnih internetnih raziskavah je bila Natasha prepričana, da je Canonov tiskalnik MegaTank najboljša izbira.

"TISKALNIK MI OMOGOČA, DA Z OTROKI MED IZVAJANJEM POSKUSOV VSAK TEDEN OPRAVLJAM RAZLIČNE AKTIVNOSTI."

Quote image

"Tiskamo veliko različnih predlog in nalepk ter različnih vrst kartic, ki jih uporabljamo. Canonov tiskalnik serije PIXMA G je uspel natisniti prav vse, kar sem doslej vstavila v podajalnik," navdušeno pove Natasha.

Tiskalniki MegaTanks z vgrajenimi črnilnimi vložki z možnostjo ponovnega polnjenja za visok izkoristek, ki omogočajo tiskanje visokih naklad, so bili pravi prodajni hit in so se izkazali za neprecenljive.

The Canon PIXMA G Series manages to print on everything


Tiskalniki so odlični, saj jih odlikujejo mejne črte ravni črnila, ki mi pokažejo, koliko črnila še vsebuje kartuša. Nedvomno sem prihranila ogromno denarja, saj bi s prejšnjim tiskalnikom porabila veliko več kartuš.

Velik plus so tudi možnosti brezžične povezave. Tiskalnik MegaTank Natashi zdaj omogoča, da lahko nadzira otroke v eni sobi in pošilja stvari za tiskanje iz svojega prenosnika v drugo sobo ter hkrati ve, da bo vse pripravljeno, ko bo to potrebovala.

Ob koncu vsakega tečaja otroci prejmejo potrdila kot spomin na pridobitev novih veščin in znanja. Zanesljivo in visokokakovostno tiskanje tiskalnika MegaTank zagotavlja, da so potrdila čudovita in jih otroci tudi zares cenijo.

"Dobro se počutim, če jim lahko dam nekaj, na kar sem ponosna. Kakovost je odlična, zato se veselijo, da jih bodo lahko doma obesili na steno," razloži Natasha.

Svetlejša prihodnost za vse

Natasha si za otroke na svojih tečajih zamišlja svetlo prihodnost, saj verjame, da je spoznavanje znanosti v tako zgodnjih letih lahko le koristna izkušnja. Prav tako je zelo pozitivna glede svoje franšize, saj načrtuje širitev v še več vrtcev in osnovnih šol ter želi povečati število otrok in staršev na svojih tečajih.

Tiskalnik serije Canon PIXMA G je pomemben sopotnik na tej poti.

Povezane študije primerov