Članek

Kako vam lahko družina tiskalnikov imagePRESS C170 pomaga navdušiti stranke, ne da bi za to porabili veliko denarja

Kakovostna komunikacija

Uporaba digitalnih medijev po vsem svetu še naprej dramatično raste. Ali v številkah: med letoma 2019 in 2020 so se izdatki za digitalni marketing v povprečju povečali za 13 %1. In ob tem nič ne kaže, da se bo ta trend v bližnji prihodnosti upočasnil.

Kombinacija tehnološkega napredka, sprememb vsakodnevnega življenja in povečanja obsega dela na daljavo, ki je v letu 2020 postalo realnost za mnoge, uporabniki zdaj berejo, kupujejo in delajo v spletu več kot kdajkoli doslej.

Ne pridružite se množici

Z vidika podjetja se to zdi kot zelena luč za povečanje deleža marketinškega proračuna, ki ga podjetje namenja za aktivnosti na priljubljenih digitalnih kanalih. Še posebej zdaj, ko je na voljo manj denarja in se mnoge organizacije soočajo z rezi v marketinške proračune.

Toda preden skočite na zaključek, se je smiselno za hip ustaviti in razmisliti. Kajti če boste počeli to, kar počnejo vsi ostali, se bodo vaša prodajna sporočila zlahka izgubila v množici vseh ostalih sporočil najrazličnejših tekmecev.

Eden od razlogov, zakaj je osebno prilagojeni tisk dandanes tako učinkovit v primerjavi z digitalnim sporočanjem, je ta, da stranke prejemajo manj natisnjenih sporočil. Za razliko od stotin e-poštnih sporočil, ki polnijo e-poštne predale, uporabniki na teden prejmejo najverjetneje le peščico natisnjenih gradiv.

Kakovostna komunikacija

Čas za drugačnost

Če sledimo dobro znanemu marketinškemu reku: ko vsi drugi počnejo eno stvar, je zelo verjetno, da boste ustvarili večjo vrednost, če se obrnete k tiskanim vsebinam. Te so namreč neposredna, otipljiva in učinkovita alternativa za spodbujanje aktivnosti kupcev in ustvarjanje vtisa, ki ne zbledi.

Toda da bi ohranili vtis višje vrednosti, ki nastane zaradi redkejše uporabe tiska, je pomembno, da dajejo natisnjena sredstva občutek vrhunske kakovosti. Sicer bodo končala v smeteh enako hitro kot vsako e-poštno sporočilo. Raziskave kažejo, da kakovost natisnjenih komunikacijskih sredstev, kar vključuje vse od vrste medija do oblikovanja, znatno vpliva na njihovo učinkovitost.

Za navdih in prikaz, kakšen odziv uporabnikov je mogoče doseči s tiskom, si oglejte dva primera, ki sta požela mednarodno priznanje: Mercedesovo hologramsko neposredno pošto2 in kampanjo nenaslovljenih letakov "Kako se ločiti od svojega Forda Rangerja"3. Obe deli lepo prikažeta, kako je enodimenzionalna e-pošta omejena v primerjavi z vsestranskimi tiskanimi kampanjami.

Stroškovno učinkovita družina tiskalnikov imagePRESS C170

Eden ključnih pomislekov, ki že tradicionalno zavira vlaganje v tisk, je povezan s stroški. Ko so se digitalni mediji prvič pojavili na oglaševalskem prizorišču, so bili prav nižji stroški produkcije tisti, ki so največ prispevali k privlačnosti tovrstnega oglaševanja. Zadržanost za investiranje v visoko kakovostne rešitve za tisk je sicer razumljiva, če se za produkcijo zanašate na drage zunanje partnerje. Toda zdaj obstaja zelo dober način, kako se izogniti tej težavi.

Vaše podjetje lahko prihrani in izdela visoko kakovostna sredstva kar "znotraj hiše", in sicer z naložbo v Canonovo družino tiskalnikov imagePRESS C170. Ti predstavljajo napredno rešitev s funkcijami za vsakodnevno pisarniško tiskanje, obenem pa nudijo tudi dodatne možnosti končne obdelave. Z drugimi besedami: ti tiskalniki ponujajo najboljše iz obeh svetov: ekonomičen tisk za vsakodnevno rabo, hkrati pa tudi visoko kakovostne natise, s katerimi se lahko podate na področje profesionalnega tiska.

Kakovost natisov je resnično tako visoka, da lahko tiskalnik iz družine imagePRESS C170 uporabite za trženje svojih izdelkov in storitev. S tem odpade potreba po zunanjem dobavitelju storitev tiska.

Še več, ponudba izdelkov iz družine imagePRESS C170 je zasnovana tako, da nudi širok spekter možnosti za vaše individualne poslovne potrebe. Celotna ponudba je zasnovana s ciljem izdelave konsistentnih natisov z visoko ločljivostjo in živimi barvami, s čimer lahko dosežete kar najbolj učinkovite rezultate, ki pritegnejo. Naša ponudba prinaša vso tehnologijo, ki jo potrebujete za ustvarjanje vsestranskih, igrivih in navdušujočih končnih izdelkov od posterjev do embalaže po meri.

Najpomembnejše funkcije tiskalnikov imagePRESS C170

Visoko raven končne obdelave za vse vaše projekte zagotavljajo kakovostne barve, odobrene s strani organizacije FOGRA, ki poskrbijo za konsistentno reprodukcijo tekom različnih tiskalnih opravil skozi daljše časovno obdobje. Pridobili pa boste tudi z nepremagljivo vsestranskostjo. Ustvarite natise značilnih formatov, vključno s standardnima velikostma A4 in A3, kuvertami, mediji z gostoto do 350 g/m² ter možnostjo tiska na dolge liste do 1300 mm. Uživajte tudi v fleksibilnosti tekstur: izberete lahko vse od sijajnih, svilnatih in navadnih do teksturiranih medijev. Ob tem pa izkoristite tudi možnost tiska spremenljivih podatkov in široke možnosti profesionalne končne obdelave.

Če želite izvedeti še več o tem, kaj lahko Canonova družina tiskalnikov imagePRESS C170 prinese vašemu podjetju, si oglejte brošuro s predstavitvijo ponudbe.

Povezani izdelki in rešitve

Raziščite podrobneje

  • ČLANEK

    Digitalna transformacija hibridnega delovnega mesta s tiskanjem

    Transformacija tiskanja za izpolnitev potreb hibridnega delovnega mesta.

    20 Jan 2021

  • ČLANEK

    Digitalna transformacija: kako digitalna tehnologija spreminja poslovanje

    Uporaba digitalnih orodij je nova organizacijska norma.

    20 Jan 2021

  • ČLANEK

    Vodnik po Canonovih napravah imageRUNNER ADVANCE DX C5800

    Vse, kar morate vedeti o Canonovem pametnem večnamenskem tiskalniku imageRUNNER ADVANCE DX.

    26 Jan 2021

  • Niste prepričani, katere izdelke potrebujete za svoje podjetje?

    1. https://www.mediavalet.com/blog/digital-marketing-statistics/
    2. https://www.printpower.eu/case-studies/mercedes-hologram/
    3. http://www.bestadsontv.com/files/print/2017/Dec/91297_JWT%20Ford%20Ranger%20DM%20BoardV2.jpg