Članek

Trije načini, kako vas naše nove naprave pripravijo na delovne prostore prihodnosti

Article 7 headline

Ali je bilo leto 2020 leto sprememb? Vsekakor je bilo leto še nikoli videnih dogodkov, ki so spremenili svet. Lahko se sicer pogovarjamo o tem, da spremembe niso bile edino, kar je leto 2020 prineslo. Pravzaprav so spremembe postale edina stalnica. Leto 2020 je dodatno pospešilo mnoge hitro rastoče trende, ki smo jih na delovnih mestih opažali že prej. Medtem ko sta delo od doma in mobilno delo v minulih letih postajala vse bolj priljubljena, je delovanje na daljavo med ustavitvami javnega življenja postalo nuja. Slednje je tako spremenilo pomen pisarn, ki zdaj niso več privzete lokacije za delo, temveč le ena od možnosti. To je imelo velikanski vpliv na način uporabe pisarn in na to, kaj pričakujemo od pisarniške tehnologije. Hkrati je ta izkušnja mnoga podjetja prisilila v pospešitev izvajanja obstoječih načrtov digitalne transformacije, da bi lahko zaposlenim ponudila digitalna orodja, ki omogočajo povezano in učinkovito delo od koder koli.

A kljub temu, da je po vsem svetu zdaj manj ljudi, ki delamo v centraliziranih pisarnah, bodo pisarne še naprej ostale pomemben del poslovne prihodnosti. Treba bo le prilagoditi pisarniške naprave, da bodo zadostile današnjim delovnim potrebam. Zato smo pri Canonu razvili ponudbo naprav, ki vam bodo pomagale pri soočanju z razvojnimi izzivi. Naši zadnji novosti – družini imageRUNNER ADVANCE DX C5800 in imagePRESS C170 – sta zasnovani tako, da nudita orodja, ki jih potrebujete za uspeh v teh spreminjajočih se časih.

Povezovanje vaših ekip, kjer koli

Najbolj očiten trend, ki mu je leto 2020 dalo še dodaten pospešek, je oddaljeno ali prostorsko porazdeljeno delo, kjer zaposleni niso več nujno vezani na fizično lokacijo. Trend, ki je naraščal že pred pandemijo, je izkušnja globalnih ustavitev javnega življenja le še pospešila in ga ustoličila kot nov način dela. Na področju tiskanja je to prineslo pomembne spremembe. Zahteve uporabnikov glede tiskalnikov v osrednjih pisarnah se namreč spreminjajo.

Da bi naprava izpolnila potrebe današnjih hibridnih načinov dela, mora biti hkrati dvoje: središče za tiskanje in središče za digitalne poteke dela. Canonova ponudba naprav je bila oblikovana z mislijo na učinkovito hibridno delo. Naše pametne naprave vključujejo najnovejšo tehnologijo za zajemanje in obdelavo dokumentov, napredno povezljivost z razširjenimi oblačnimi shrambami ter omogočajo učinkovit potek dela. To pomeni, da lahko zaposleni na enostaven način pretvorijo tiskane dokumente v digitalne podatke, ki se nato shranijo v oblačne rešitve, kot sta OneDrive in Dropbox ali se neposredno prenesejo v sisteme za potek dela, kot je SAP Concur. Ta izboljšana povezljivost poskrbi, da so podatki na voljo sodelavcem ne glede na to, kje se nahajajo, kar zagotavlja podporo učinkovitejšemu delu s katere koli lokacije.

S Canonom lahko znova opredelite delovni prostor prihodnosti

Povečana produktivnost med obiski pisarne

Večje število zaposlenih, ki delajo na daljavo, pomeni, da bodo želeli, ko pridejo v pisarno, opraviti posebna opravila, ki ji od doma ne morejo. Takšni opravili sta tiskanje in digitalizacija fizičnih dokumentov, dostavljenih v glavno pisarno – še posebej, če gre za velike količine takšnih dokumentov. Kar zaposleni v tem primeru potrebujejo, so zanesljive in produktivne naprave, ki jim omogočajo, da te naloge opravijo kar se da učinkovito. Zato smo kot osnovo za razvoj družine imageRUNNER ADVANCE DX C5800 uporabili že znane gene vrhunskih naprav imageRUNNER ADVANCE. Nova družina je najhitrejša doslej. Omogoča namreč tiskanje s hitrostjo 70 strani na minuto ter skeniranje s hitrostjo 270 slik na minuto za kar najproduktivnejšo izkušnjo.

Ob tem vemo, da se v primeru tiskanja gradiv za trženje mnoge naše stranke obračajo na zunanje izvajalce. Kar pa lahko povzroči nepotrebne zamude. Z napravo imagePRESS C170 lahko preskočite zaplete, ki jih prinese najemanje tretjih ponudnikov ter ustvarite sredstva za nagovarjanje kupcev – od plakatov do brošur – kar v podjetju. Tudi tedaj, kadar potrebujete zahtevno končno obdelavo. To pomeni, da lahko zaposleni kar najbolje izkoristijo svoj čas v pisarni in na licu mesta izdelajo to, kar potrebujejo.

Pritegnite kupce z ustvarjalnim komuniciranjem

Ta zmožnost je tudi ključna za izpolnjevanje novih zahtev na področju uporabniške izkušnje. Ob tolikšnih in tako korenitih spremembah tradicionalnih delovnih navad ter zmanjšanem številu priložnosti za osebno komuniciranje, potrebujejo podjetja učinkovitejše pristope za ohranjanje zanimanja kupcev. Toda realnost je takšna, da morajo biti ustvarjalne komunikacije usklajene tudi z omejenimi finančnimi sredstvi, kar še posebej velja v času pandemije.

V Canonu razumemo, da je komuniciranje s tiskanimi gradivi dražje, kar še posebej velja, če izdelavo teh gradiv naročite pri zunanjih izvajalcih. Zato je družina imagePRESS C170 zasnovana tako, da skrbi za vsakodnevne pisarniške potrebe, hkrati pa omogoča tudi eksperimentiranje z izdelovanjem ustvarjalnejših in kakovostnih sredstev kar v samem podjetju. To vam bo omogočilo, da sami raziskujete nove načine pridobivanja pozornosti strank, hkrati pa se boste izognili stroškom zunanjega izvajalca.

Družina imagePRESS C170 lahko tiska na značilne formate, vključno s standardnima velikostma A4 in A3, kuvertami in mediji z gostoto do 350 g/m², pri čemer nudi široke možnosti končne obdelave. Izbira naprave, ki zmore tiskati na različne formate medijev, ter se ponaša z boljšo končno obdelavo in vrhunskimi barvami, je lahko pomemben dejavnik, zaradi katerega se boste razlikovali od konkurence.

Zagotovite si transformacijo, kakovost in hitrost

Zaradi nenehnih sprememb vedno vlagamo v razvoj novih izdelkov, ki jih snujemo tako, da ustrezajo vašim razvijajočim se potrebam. Z družinama imageRUNNER ADVANCE DX C5800 in imagePRESS C170 smo ustvarili pametni napravi, ki odražata naše znanje in izkušnje na področju popolne integracije poteka dela ter tehnologij pametnega tiskanja in skeniranja, popolnoma prilagojenih vašim potrebam.

Naše naprave še naprej delujejo kot sredstva za omogočanje digitalne transformacije, pri čemer je družina imageRUNNER ADVANCE DX C5800 nepremagljiva, kadar potrebujete zanesljivo, enostavno in hitro digitalizacijo dokumentov. Medtem je za podjetja, ki želijo sama izdelovati visoko kakovostne ustvarjalne natise na različnih medijih za komuniciranje s strankami, popolna rešitev imagePRESS C170.

Izvedite več o tem, kako naše najnovejše naprave podpirajo pot k digitalni transformaciji.

Si želite razširiti svoje možnosti profesionalnega tiska? Odkrijte več o tem, kako je naprava imagePRESS C170 zasnovana, da vam pomaga ustvariti kakovostne natise znotraj podjetja.

Povezani izdelki in rešitve

Raziščite podrobneje

  • Članek

    Za visoko kakovost brez kompromisov

    Pomaga vam navdušiti stranke, ne da bi za to porabili veliko denarja.

    20 Jan 2021

  • ČLANEK

    Digitalna transformacija hibridnega delovnega mesta s tiskanjem

    Transformacija tiskanja za izpolnitev potreb hibridnega delovnega mesta.

    20 Jan 2021

  • ČLANEK

    Naj bodo mediji za tiskanje vaš skriti adut

    Kakovostni tiskani mediji so vaš skrivni adut za privabljanje kupcev v času nove normalnosti.

    20 Jan 2021

  • Niste prepričani, katere izdelke potrebujete za svoje podjetje?