ČLANEK

Preprosto, zanesljivo, hitro: kako naši izdelki za tiskanje pomagajo vašemu podjetju povečati produktivnost

Pomislite na produktivnost

Majhne zamude se hitro začnejo nabirati. Med delovnim dnem se vsi srečujemo s tehničnimi stvarmi, zaradi katerih izgubljamo čas. Od poskušanja, da bi razumeli, kako nekaj deluje in čakanja, da se naloži, do ukvarjanja z napakami, čakanjem na posodobitve in predajanja zadeve IT-strokovnjakom. Vaša organizacija potrebuje tehnologijo, ki zaposlenim pomaga delo opraviti kar najbolj produktivno. Ko gre za upravljanje dokumentov – od tiskanja brošure do skeniranja računa – to pomeni naprave, ki so enostavne, zanesljive in hitre.

Medtem ko se organizacije prilagajajo na bolj porazdeljeno delovno silo, je pomembno upoštevati tudi vrednost, ki jo nudijo vaše naprave. Tako morda ni smiselno imeti skupine naprav v glavni pisarni, temveč je bolje investirati v manj naprav, ki nudijo visoko produktivnost za potrebe na določeni lokaciji. Kot strokovnjaki za delovne prostore smo mnogo časa namenili razvoju ponudbe naprav, katerih prioriteta je produktivnost. Naše najnovejše naprave, konkretno imageRUNNER ADVANCE C5800 in naprave iz družine imagePRESS C170 to udejanjajo tudi v praksi delovnih prostorov v skupni rabi.

Preprosta uporabniška izkušnja

Izdelki iz ponudbe so zasnovani tako, da so kar se da enostavni za uporabo ter nudijo konsistenten uporabniški vmesnik in uporabniško izkušnjo – ne glede na to, katero konkretno napravo uporabljate. Zato je uvajanje nove tehnologije prijazno do zaposlenih, ki se jim tako ni treba učiti novih funkcij. Enostaven uporabniški vmesnik pa medtem zagotavlja, da bodo porabili manj časa s krmarjenjem med posameznimi funkcijami.

Naš cilj je, da zaposlenim prihranimo čas pri vsakodnevnih opravilih, zato naprave vašim ekipam omogočajo ustvarjanje bližnjic v vmesniku in s tem hiter dostop do pogosto uporabljanih opravil. V uporabi je tudi strojno učenje, ki napravam omogoča, da si zapomnijo priljubljene možnosti skeniranja, tiskanja in končne obdelave in tako zaposlenim znova prihranijo čas, saj jim za običajna opravila ni treba ponovno vnašati podatkov. Želimo vam pomagati, da vam ne bi bilo treba ponavljati skeniranj, zato uporabljamo inovativno tehnologijo skeniranja, ki zmanjšuje možnosti napak. Najnovejše pisarniške naprave imajo vgrajeno steklo s posebnim premazom, ki preprečuje, da bi se na skenerju nabirala prah in umazanija, sistem za zaznavanje napačnega podajanja pa skrbi, da ne pride do poševnega skeniranja, tudi če je pomotoma vstavljen spet dokument.

Pomislite na produktivnost

Zagotovljena zanesljivost

Vaši zaposleni želijo kar najbolje izkoristiti obiske pisarne, zato je nujno, da jim zagotovite neprekinjeno delovanje in poskrbite, da naprave delujejo, takrat ko jih potrebujejo. Z dolgo zgodovino strokovnega znanja o tisku lahko ponudimo zmagovalno tehnologijo, ki je zasnovana tako, da zmanjša težave in skrbi za neprekinjeno delovanje. Poleg tega vam kot zaupanja vreden partner lahko ponudimo tudi podporo in servis za učinkovito odpravljanje morebitnih težav.

Hitro vsakodnevno pisarniško tiskanje

Naprave iz družine imageRUNNER ADVANCE DX C5800 nudijo vrhunsko hitrost tiskanja in skeniranja za vašo pisarno v skupni rabi in tako poskrbijo za kar se da visoko produktivnost vašega poslovanja. S hitrostjo do 70 strani na minuto pri tiskanju in do 270 slik na minuto pri skeniranju naprave iz družine imageRUNNER ADVANCE DX C5800 vašim zaposlenim nudijo hitro in učinkovito delovanje. Naprava lahko učinkovito skenira tudi raznolike medije, s čimer pomaga zaposlenim, da še hitreje opravijo paketno skeniranje.

Možnosti, ki jih prinaša pametna programska oprema – vključno s ponovno uporabo formatov in samodejnim poimenovanjem na podlagi podatkov iz črtnih kod – odpravljajo potrebo po ročnem poimenovanju, obdelavi in deljenju dokumentov s sodelavci. V času, ko je v pisarnah manj zaposlenih, je zelo verjetno, da bo osrednja strojna oprema manj v uporabi, kar pomeni, da bodo naprave pogosteje preklapljale v način mirovanja. Da zaposlenim ne bi bilo treba čakati ob napravi, smo vgradili funkcijo za prebujanje iz načina mirovanja, ki v načinu hitrega zagona skrajša čas čakanja na 4 sekunde, ob vklopu naprave pa na 6 sekund.

Izognite se vmesnemu členu pri ustvarjalnem tiskanju

Ko priganjajo roki, je lahko zelo stresno in zamudno, če morate tisk dokumentov, ki jih potrebujete za sestanek s stranko, za predstavitev ali za dogodek, oddati zunanjemu izvajalcu. S tiskanjem kakovostnih dokumentov znotraj podjetja lahko prihranite dragocen čas in se bolje pripravite. V naši ponudbi najdete raznolike tiskalne naprave, ki združujejo tako vsakodnevno tiskanje kot tudi možnost izdelave natisov profesionalne kakovosti znotraj podjetja.

Najnovejši izdelek iz družine imagePRESS C170 nudi najboljše iz obeh svetov. Opremljen je s tehnologijo za hitro in učinkovito vsakodnevno tiskanje, hkrati pa nudijo možnost priprave ustvarjalnejših formatov. Ta naprava vam omogoča, da premostite vrzel in razširite svoje možnosti tiskanja ter se tako izognete zamudam, ki nastanejo zaradi vključevanja zunanjega ponudnika tiskanja. S tem prihranite ne le denar, temveč uporabnikom omogočite tudi, da sami učinkovito izdelajo sredstva z enim samim obiskom pisarne.

V podjetju Canon vas želimo opremiti s tehnologijo, s katero boste lahko delovne naloge opravljali kar se da učinkovito. Zato smo ponudbo izdelkov oblikovali tako, da vam na vsakem koraku pomaga prihraniti čas. Vemo namreč, da se majhne zamude hitro začnejo nabirati, zato smo se osredotočili tudi na podrobnosti – vključno z izdelavo inovativne tehnologije za skeniranje in tiskanje, ki zmanjša število ročnih opravil, pospeši učinkovitost in olajša življenje vašim ekipam.

Odkrijte, kako družina imageRUNNER ADVANCE DX C5800 prinaša zanesljivo produktivnost v vaš delovni prostor v skupni rabi.

Ali ugotovite, kako vam izdelki družine imagePRESS C170 pomagajo učinkovito izdelovati profesionalna natisnjena sredstva znotraj podjetja.

Povezani izdelki in rešitve

Raziščite podrobneje

Niste prepričani, katere izdelke potrebujete za svoje podjetje?