ŠTUDIJA PRIMERA

Premier Insurance – za varno prihodnost

Hero image

Prenesite študijo primera Premier Insurance


CANONOV TISKALNIK MEGATANK JE PONESEL NAŠE PODJETJE NA POVSEM NOVO RAVEN.

Anik Islam, izvršni direktor, Premier Insurance
Premier Insurance has been providing

Podjetje Premier Insurance svojim strankam zagotavlja sklepanje zavarovanj že od leta 1983. Še pred nekaj leti je bila v podjetju zaposlena le ena oseba. Kmalu zatem se je Anik Islam odločil vzeti vajeti v svoje roke z željo, da ugled podjetja "izstreli med zvezde". Podjetje hitro raste, saj je Premier Insurance danes vodilni britanski zavarovalniški posrednik in ne nakazuje, da se namerava ustaviti.

Resources need to meet demand

Viri morajo zadostiti potrebe

"Nekateri naši tiskalniki niso omogočali funkcije brezžične povezave, mi pa smo želeli, da vse poteka brezhibno in da se nam ni treba ukvarjati z nevarnimi kabli. Poleg tega smo imeli težavo tudi s porabo črnila, saj smo kar naprej naročali drage kartuše in papir," pravi Anik.

Njihovi obstoječi tiskalniki so lahko tiskali le na standarden pisarniški papir, kakovost tiskanja pa je bila v najboljšem primeru povprečna.

Canonova rešitev

Anik je opravil veliko raziskavo, da bi našel rešitev, ki ustreza raznolikim potrebam: visoka produktivnost, povezljivost, visok izkoristek in prilagodljivost tiskanja.

"KO SMO ODKRILI SERIJO TISKALNIKOV PIXMA G, SE NAM JE ZDELO, DA JE LAHKO TO REŠITEV ZA VSE NAŠE TEŽAVE,"

pravi Anik.

Quote image

Tiskalniki serije PIXMA G vključujejo intuitivni uporabniški vmesnik LCD, ki je opremljen s kapaciteto 350 listov in omogoča samodejno dvostransko tiskanje – kot nalašč za zaposleno pisarniško okolje zavarovalnic Premier Insurance. Hkrati pa zmogljivosti etherneta omogočajo varno povezavo visoke hitrosti po lokalnem pisarniškem omrežju.

Ključnega pomena je, da Canonove tiskalnike serije PIXMA G odlikujejo črnilni vložki z možnostjo ponovnega polnjenja za visok izkoristek, ki zagotavljajo neprekinjeno produktivnost z nižjimi stroški kot drugi primerljivi tiskalniki. To pomeni, da lahko iz samo 3 stekleničk črnega črnila natisnete do 18.000 strani, kar je revolucionarno, kot poudarja Anik.

Body image


POPOLNOMA PRENOVLJENO UPRAVLJANJE POSLOVANJA. NE SREČUJEMO SE S PREKINITVAMI, IZKORISTKI PA SO OGROMNI. NE ZAPRAVLJAMO ČASA Z NAROČANJEM ČRNILA, ZATO OHRANJAMO NIZKE STROŠKE, ČRNILO PA LAHKO PONOVNO POLNIMO.

Tiskalniki serije PIXMA G lahko tiskajo na različne medije – navaden papir, ovojnice, kartice in fotografski papir v velikosti od 3,5 palca do A4. Poleg tega ga odlikuje tudi dvosmerno podajanje papirja, kar pomeni, da lahko ovojnice vstavite v zadnji podajalnik, medtem ko je navaden papir v sprednji kaseti. Tako vam ni treba menjati med enim in drugim, s čimer tekom dneva prihranite dragocen čas.

Črno pigmentno črnilo je idealno za tiskanje profesionalnih poslovnih dokumentov z nizkimi stroški, visokokakovostna barvna črnila na osnovi barvil pa so odlična za dokumente, namenjene strankam.

Te odlične nove zmogljivosti so pripomogle k temu, da so se zavarovalnice Premier Insurance povzpele na drugačno raven. S tiskalnikom serije PIXMA G so potrdila, tržna gradiva in ovojnice zdaj natisnjeni v vrhunski kakovosti, s čimer se veča ugled podjetja Premier Insurance.

Možnost uporabe oblaka se je prav tako izkazala kot izjemno koristna. Oprema Canon PIXMA Cloud Link s priročno aplikacijo Canon PRINT omogoča tiskanje od koder koli prek internetne povezave. Tiskanje na daljavo mogoče tudi iz računov v oblaku, kot so Google Drive, Dropbox ali Evernote, zato lahko storitve v oblaku enostavno vključimo v obstoječi potek dela, kar zagotavlja brezhibno integracijo med osebjem v pisarni in zunanjimi izvajalci.

Razširitev v ZK s serijo PIXMA G

Podjetje Premier Insurance ima drzno vizijo, ki jo želi v prihodnosti uresničiti, saj priznava strateške prednosti, ki jih ima fizične lokacije za podporo strankam po vsem Združenem kraljestvu. Anik je odločen, da bo imela vsaka poslovalnica svoj tiskalnik serije PIXMA G6050.

Canonov tiskalnik serije PIXMA G je zdaj neoporečni član zavarovalnic Premier Insurance.

Povezane študije primerov