Inclusivity at Canon

Vključevanje pri družbi Canon

Poiščite naša delovna mesta

Drzno. Spoštljivo. Skupaj.

Menimo, da bi morali naši zaposleni odražati raznolikost in kompleksnost družbe, ki ji služimo. Med 15.000 zaposlenimi po vsej Evropi in 182.000 zaposlenimi po vsem svetu se boste srečali z ljudmi z vseh življenjskih poti.

Canon in Kyosei

Canonova filozofija Kyosei izraža željo, da bi vsem ljudem pomagali ne glede na raso, vero ali kulturo, ter da bi živeli in delali skupaj za skupno dobro. Canonove redne ankete "Vaš glas" pripovedujejo zgodbo o ponosnih, motiviranih in raznolikih zaposlenih, ki so zaskrbljeni zaradi enakosti, trajnosti in prihodnosti.

Canon and Kyosei

Uresničevanje vključujoče vizije ljudi

"Raznolikost in vključevanje sta ključna za našo filozofijo in to želimo doseči z aktivnimi skupinami zaposlenih, koledarjem praznovanj in namenskimi ambasadorji vključevanja," pravi Caroline Price, SVP Kadrovske službe. "To nam pomaga odražati raznolikost naših strank in podjetij ter zagotavlja, vzpostavitev vključujočih delovnih mest."

Realising an Inclusive People Vision

Razširitev naših zavez ...

Raznolikost in vključevanje sta vključena v naš predlog o vrednosti zaposlenih (EVP) in predstavljena v celotnem življenjskem ciklu naših zaposlenih od zaposlitve do upokojitve. Čeprav smo se zavezali k razvoju in inovacijam, ustvarjamo bolj vključujočo organizacijo, v kateri se lahko vsi počutijo spoštovane in cenjene.

Več o naši podpori za to lahko najdete tukaj

EXPANDING OUR COMMITMENTS

…in si prizadeva storiti več

V vseh naših postopkih zaposlovanja, razvoja talentov in upravljanja si prizadevamo imenovati, razviti in nagraditi najboljšo osebo za vsako vlogo, in sicer od vajencev in pripravnikov vse do vodilnih položajev.

Team members with hands in circle_GettyImages-837737106

Več o družbi Canon

Raznolikost, enakost in vključevanje so tudi ključni stebri ciljev in vrednot družbene odgovornosti podjetij. Prizadevamo si zagotoviti priložnosti za rast, učenje in razvoj, ki bodo podprle naše delo za ustvarjanje znanstvenih in tehnoloških inovacij ter pomagale uresničiti družbo, v kateri lahko vsi igrajo aktivno vlogo.

Search our latest jobs

Naša najnovejša delovna mesta, vaša naslednja poteza

Pridite in si oglejte, kam sodite


Oglejte si naše vloge