Opozorilo pred prevarantskimi trgovinami

Obveščeni smo bili, da številna spletna mesta trdijo, da ponujajo Canonove izdelke po znatno znižani ceni, tj. z 90-odstotnim ali še večjim popustom. Ta spletna mesta so zasnovana tako, so podobna naši uradni Canonovi trgovini, in po našem mnenju niso legitimna, njihov cilj pa je zmesti in pretentati naše kupce, da jim sporočijo svoje osebne in finančne podatke. Svojim kupcem svetujemo previdnost pri spletnem nakupovanju Canonovih izdelkov in izdelkov drugih prodajnih posrednikov.

Uradno Canonovo spletno trgovino prepoznate po imenu domene, ki je po celotni Evropi podobno, in sicer https://store.canon.xx

Zadnji dve črki sta kratici za posamezno državo. Primera: https://store.canon.fr in https://store.canon.co.uk.

Niste prepričani glede zanesljivosti določene strani ali želite prijaviti prevarantske trgovine? Stopite v stik zdaj

Morda bi vas zanimalo tudi:

Fraudulent Service Warning

Opozorilo pred prevarantskimi ponudniki podpore

Kadar potrebujete podporo za svoje Canonove izdelke, se vedno obrnite na uradni Canonov center za podporo, ki zagotavlja strokovne podporo v vaši državi.

Fraudulent stores -Legal & compliance

Skladnost z zakonodajo

V vseh državah, kjer smo prisotni, delujemo v skladu z ustreznimi zakoni in predpisi. Preberite naše izjave o skladnosti z zakonodajo, pravna stališča in smernice.

Fraudulent stores -Counterfeit

Ponaredek

Ponarejene izdelke Canon je težje odkriti, kot si mislite. In bolj nevarni so, kot si mislite. Izvedite, kako jih odkrijete.