Navodila za uporabo Canonovega logotipa

Nasveti za Canonove pooblaščene partnerje in neodvisne prodajalce

Canon pazljivo ščiti svoje blagovne znamke in trgovska imena. Zaradi tega je Canon pripravil te smernice za pooblaščene partnerje in neodvisne prodajalce. V njih je navedeno, kaj lahko in kaj ne smejo početi z logotipi "Canon" in blagovnimi znamkami na svojih spletnih mestih in v računih za družabna omrežja.

Canon_logo_usage

KAJ LAHKO POČNETE

  • Promovirajte sebe in ime svojega podjetja.
  • Navedite, da so mnenja vaša in ne družbe Canon1.
  • Na spletni strani lahko logotip Canon uporabljate, če je v normalnem zakonitem prodajnem postopku prikazan ob opisu ali sliki Canonovega izdelka, ki ga prodajate, da označuje njegov izvor.

KAJ NE SMETE POČETI

  • Imena "Canon" ali Canonove blagovne znamke ne uporabljajte kot del imena svoje domene ali računa za družabno omrežje.
  • Logotipa "Canon" ali katerega koli njegovega dela ne uporabljajte kot ikono, sliko ali fotografijo svojega računa.
  • Logotipa "Canon" ne skrajšujte, spreminjajte ali ga združujte z drugo besedo ali sliko.
  • Ne kupite imena domene ali pridobite računa za družabno omrežje, ki vsebuje ime "Canon", saj bi z njegovo uporabo kršili Canonove pravice2.
  • Z izbiro slik, imen in besedila se ne predstavljajte lažno ali namigujte, da ste Canonovo podjetje.
  • Ne objavljajte vsebine, ki bi lahko bila nezakonita, žaljiva ali bi lahko nadlegovala Canon ali katero koli drugo tretjo stranko.

Če imate vprašanja, kako se te smernice nanašajo na vaše spletno mesto ali račune za družabne medije, priporočamo, da pridobite neodvisni uradni nasvet.

Če potrebujete dodatne informacije o uporabi Canonovega logotipa in blagovnih znamk, na e-poštni naslov corporate.communications@canon-europe.com pošljite zahtevo za celotno datoteko PDF/dokument.¹ Ne pozabite, da ste izključno in zakonsko odgovorni za vsebino, ki jo objavite v spletu. Spoštujte zakone o avtorskih pravicah, pošteni uporabi, zasebnosti, razkrivanju finančnih podatkov in druge ustrezne zakone.

² Canon bo za vsako ime domene, ki jo je pridobila tretja stranka in vključuje Canonove blagovne znamke, zahteval, da se prenese nanj. Canon bo od ponudnikov družabnih omrežij zahteval, da ukinejo račune, ki kršijo Canonove pravice.