digital photo professional express
alt text goes here

Digital Photo

Professional Express

Prenos za naprave IOS

Digital Photo Professional Express

Canonova aplikacija Digital Photo Professional Express (DPP Express)* za prenosne in brezžične poteke digitalne fotografije prinaša nekaj mogočnih funkcij Canonove aplikacije DPP za osebne računalnike neposredno v naprave iPad. Canonov program Digital Photo Professional Express omogoča skupaj s Canonovo aplikacijo Camera Connect mobilno uvažanje, brskanje in urejanje slik, posnetih v Canonovih oblikah .CR3 RAW ali JPEG.

*Različica 1.2.0 aplikacije Digital Photo Professional Express in novejše bodo od oktobra 2019 naprej na voljo ob plačilu mesečne naročnine. Kmalu bo na voljo več podrobnosti.

Povežite se brezžično

Z aplikacijo Connect*, nameščeno na združljivi napravi iPad, je brezžično povezovanje s fotoaparatom in prenašanje fotografij povsem enostavno. Slike, shranjene na pomnilniški kartici fotoaparata, je mogoče nemudoma samodejno prenesti za pregledovanje, skupno rabo ali urejanje v aplikaciji DPP Express.

camera and app

Razvijanje fotografij na terenu

Ko so slike uvožene, jih lahko pregledujete, obdelujete in urejate v polni ločljivosti Canonovih oblik .CR3 RAW in JPEG, kar omogoča Canonov izvirni pretvornik datotek RAW. Z njegovo pomočjo ste lahko prepričani v najboljšo možno kakovost obdelave in barvno tiskanje.

using the app

Ustvari in uporabi zgodovine urejanja

Če želite ustvariti in primerjati več različic posamezne slike, DPP Express omogoča večkratno urejanje zgodovin. Ta funkcija je v pomoč pri razlikovanju in primerjanju učinkov ali sprememb nastavitev na isti sliki ter ustvari do štiri zgodovine urejanja, ki si jih lahko ogledate in jih shranite. Če želite enak sklop popravkov uporabiti na različnih fotografijah, je zgodovine urejanja mogoče tudi kopirati in prilepiti med slikami s pomočjo nastavitvenih funkcij DPP Express za kopiranje in lepljenje.

edit histories on app

Prenesite zdaj

Aplikacijo Digital Photo Professional Express lahko prenesete iz trgovine Apple App Store v združljive naprave iOS.


Združljivost

Različica OS: iOS 11.4
Naprave: iPad Pro vsak model/iPad(6.) /mini4/Air2 (iPad z nameščeno kapaciteto RAM 2 GB ali več) 


Prvo generacijo iPad mini2/mini3/Air je mogoče namestiti, vendar ni podprta. Aplikacije ne morete namestiti na starejšo različico
zgornjih modelov iPad in iPhone/iPod na dotik

Jeziki

Japonščina, angleščina, francoščina, nemščina, italijanščina, španščina, kitajščina (poenostavljena), ruščina, korejščina, turščina, brazilska portugalščina