ALL WEATHER & COMPACT BINOCULARS
alt text goes here

DALJNOGLEDI ZA VSE VREMENSKE RAZMERE IN
KOMPAKTNI DALJNOGLEDI

Canonovi vodoodporni daljnogledi in daljnogledi za vse vremenske razmere uspešno kljubujejo tudi najzahtevnejšim pogojem. Potujte z malo opreme z našimi kompaktnimi modeli.

Vodoodporni daljnogledi in daljnogledi za vse vremenske razmere

Izberete lahko naš vrhunski vodoodporni daljnogled 10x42L IS WP s Canonovo optiko serije L ali pa modela 18x50 IS AW in 15x50 IS AW za vse vremenske razmere.

Popolna izbira za dejavnosti na prostem

Ti modeli so popolna izbira za uporabo na jahti ali pri ribarjenju v kakršnem koli vremenu. Opazujte zvezde z modeli z največjo povečavo za vse vremenske razmere ali izberite prenosni daljnogled 10x42L IS WP in uživajte v vrhunski izkušnji opazovanja ptic.

Ideal for outdoor activities

Robustnost za vse pustolovščine

Canonovi vodoodporni modeli za vse vremenske razmere imajo viden oprijem za mokre pogoje in robustno gumijasto zunanjost, ki bo prestala vse vaše dogodivščine.

Rugged enough for every adventure

Odlična zaščita pred vremenom

Naši daljnogledi za vse vremenske razmere imajo zaščito pred vremenom v skladu z japonskim industrijskim standardom (JIS) in so odporni na pljuske vode. Naši popolnoma vodoodporni daljnogledi (JIS7) vzdržijo začasno, 5-minutno potopitev v vodo do globine 1 metra.

Excellent weather sealing

Kompaktni in prenosljivi daljnogledi

Naši kompaktni daljnogledi nudijo različne možnosti povečave: od modela 12x36 IS III do izjemno kompaktnega in lahkega modela 8x25 IS.

Idealno za potovanja, dogodke in gledanje športa

Naši kompaktni in prenosni daljnogledi so popolni spremljevalci na poti, saj jih lahko enostavno pospravite v majhno torbo in jih imate vedno pri roki. Popolna izbira, če se želite močno približati dogajanju na športnih dogodkih ali koncertih.

Ideal for travel, events and sports

Preprosta, udobna uporaba

Stabilna zasnova zagotavlja udobno, preprosto uporabo. Veliki gumijasti očesni školjki lahko prilagodite glede na svoj vid, ustrezna razdalja do očesa pa poskrbi, da lahko osebe z očali enostavno vidijo celotno vidno polje.

Easy comfortable operation

Preprosto upravljanje s konicami prstov

S konicami prstov lahko preprosto upravljate velika in preprosto dostopna gumba, ki ju lahko upravljate z obema rokama: gumb stabilizatorja slike ter izbirni gumb za tekoče ostrenje.

Simple fingertip control

Izberite popoln daljnogled

Poiščite popoln daljnogled za vašo priljubljeno dejavnost.