CANON OPTICAL QUALITY
alt text goes here

CANONOVA
OPTIČNA KAKOVOST

Vse leče Canonovih daljnogledov so zasnovane in izdelane s priznano optično tehnologijo, da vam zagotovijo popolno izkušnjo gledanja.

Vrhunska kakovost za najboljši pogled

Canonova optika prinaša največjo moč ločljivosti tudi pri šibki svetlobi in ne glede na to, kakšno povečavo potrebujete.

Ostrina od roba do roba

Uživajte v natančnem in podrobnem prepoznavanju predmetov z izravnalnikom polja, ki vam prinaša čudovito jasen pogled od roba do roba.

Edge to edge sharpness

Natančni Canonovi objektivi

Optika Canonovih daljnogledov je tesno povezana z našimi edinstvenimi objektivi EF – model 10x42L IS WP izpolnjuje celo standarde našega vrhunskega objektiva serije L. Zahvaljujoč pozitivni ukrivljenosti slikovnega polja, ki jo prinaša Canonova natančna optika, so ravne črte videti ravne.

Precision Canon lenses

Pristna izkušnja opazovanja

Zagotovite si živahen pogled z visokim kontrastom in natančno uravnoteženostjo barv s premazi Super Spectra, ki odpravljajo podvajanje slike in bleščanje.

A vivid viewing experience

Čudovite barve

Naši najboljši modeli, 18x50 IS AW, 15x50 IS AW, 10x42L IS WP, 10x32 IS, 12x32 IS in 14x32 IS, se ponašajo z elementi iz stekla z zelo nizko razpršitvijo za vrhunsko kakovost barv, da boste lahko natančno prepoznavali predmete.

Beautiful colour

Poiščite popoln daljnogled zase

Oglejte si vrste izdelkov ali izberite področje, ki vas zanima, ter poiščite pravi Canonov daljnogled zase.