Canon Camera
Novo

Ploski UV-tiskalniki

Arizona 135 GT

S tem nagrajenim ploskim tiskalnikom Arizona imate na voljo nove, dobičkonosne poslovne priložnosti, osupljive načine uporabe na širokem naboru medijev in to ceneje, kot bi pričakovali.

 • 2000 m2

  Pametna naložba od 2000 m2
  na leto

 • VariaDot

  Nagrajena tehnologija za
  čudovite natise

 • Možnost uporabe medija v zvitku

  Neprekinjeno tiskajte na trdne in
  upogljive medije

 • Takojšen vklop

  Nizka poraba energije

 • Izberite prednosti tehnologije Arizona

  S pametnim nakupom tehnologije Arizona 135 GT si izdelovalci plakatov in ponudniki tiskarskih storitev zagotovijo nove razburljive komercialne priložnosti. Ponuja jim enostaven dostop do nagrajene družine tiskalnikov Arizona: znane po neverjetni kakovosti, izjemni zanesljivosti in odličnih stroških lastništva.

  Izberite pristno plosko tiskanje

  Pravi ploski tiskalnik je zasnovan tako, da se popolnoma prilagodi vašemu poteku dela ter zagotavlja profesionalno kakovost, primerljivo vodilnim ploskim tiskalnikom na svetu. Tiskalnik Arizona 135 ponuja neprekosljivo, prodajno kakovost tiskanja s hitrostjo do 34,2 m2 na uro na skoraj vseh upogljivih ali trdnih medijih.

  Izberite nove poslovne priložnosti

  S pristno tehnologijo ploskih tiskalnikov Arizona in sušenjem UV-LED boste imeli na voljo široko izbiro učinkovitih, trpežnih načinov uporabe. Učinkovit visokotlačni vakuumski sistem Arizona Classic zagotavlja izjemno zanesljivo držanje medijev med tiskanjem, tudi pri trdih valovitih medijih. Omogočite še več možnosti z nadgradnjo na uporabo medijev v zvitku, s katero boste lahko tiskali tudi na upogljive medije.

  Izberite kakovostno tiskanje

  Tehnologija za sivinsko tiskanje VariaDot zagotavlja izjemno kakovost tiskanja. Uporablja napredne tehnike izbire velikosti kapljic. Zagotovite si še večjo enotnost za neverjetne, brezhibne fotorealistične slike z izjemnimi barvami in najboljšo belo barvo doslej.

  Arizona 135 GT

  Enostavno tiskanje

  Programska oprema Arizona Xpert za storitve pred tiskanjem omogoča oblikovanje in izvedbo visokokakovostnih načinov uporabe, kot so reliefni natisi. Vključuje vnaprej pripravljene postopke za enostavne uporabe. Arizona zagotavlja uspešne natise v prvem poskusu, kar pomeni manj odpadkov in dragih popravil ter posledično višje splošne marže in krajše čase tiskanja.

  Kratki časi nedelovanja

  Kratek čas nedelovanja je ključnega pomena pri vsakem tiskanju, zato ima Arizona 135 vgrajene številne servisne funkcije. Sistem samodejnega vzdrževanja za prostoročno vzdrževanje tiskalnih glav in za selektivno obnovitev delovanja šob v nekaj sekundah. S storitvijo daljinskega upravljanja lahko našim izkušenim certificiranim serviserjem dodelite dostop za pooblaščeno pomoč na daljavo.

  Arizona 135 GT

  Zagotovite si dobičkonosne načine uporabe na širokem naboru medijev

  S pristno tehnologijo ploskih tiskalnikov Arizona in sušenjem UV LED boste imeli na voljo široko izbiro trpežnih izdelkov, uspešno natisnjenih v prvem poskusu. Na primer:

 • Trdni in upogljivi mediji

 • Standardne in teksturirane površine

 • Stekleni kompoziti

 • Aluminij in kovine

 • Platno

 • Les in vlaknene plošče srednje gostote

 • Papir za kolaž

 • Trdi in upogljivi plastični
  materiali

 • Plakati in izdelki za uporabo na prostem

  Strankam pomagajte ustvariti prepoznavne drzne plakate. Od trpežnih trakov za zunanjo uporabo, ki kljubujejo vremenu več sezon skupaj, do notranjih promocijskih plakatov, ki jih menjamo vsak dan — tiskanje velikih formatov vam ponuja več ustvarjalnosti in prilagodljivosti.

  Gradivo v trgovinah in na prodajnih mestih

  S slikovnim gradivom na prodajnih mestih lahko usmerite pozornost k določenim znamkam ali posebnim ponudbam ter s tem ustvarite dodano vrednost ali poudarite prednosti izdelka. Ta tržni pristop je zelo učinkovit, ker cilja ravno na trenutek, ko potrošnik sprejema odločitev glede nakupa.
  Arizona 135 GT

  Industrijska uporaba

  Industrijsko tiskanje predstavlja uporabo tiskarskih tehnologij v proizvodnem postopku. Pri taki uporabi je natis vgrajeni del končnega izdelka. Prekrivne plasti, notranja oprema, talne obloge, tiskanje na steklo, tapete, notranja oprema vozil in reliefno tiskanje — vsi ti načini industrijskega tiskanja predstavljajo razburljivo dodano vrednost, ki jo lahko ponudite svojim strankam.

  Prenesi vsebino

  Tehnični podatki

  • Notification Imagee

   Hitrost tiskanja

   Do 34,2 m2 na uro

  • Notification Imagee

   Možnost uporabe medija v zvitku

   Možnost nadgradnje na načine uporabe upogljivih medijev, ki so široki do 220 cm ali težki do 50 kilogramov, vključno s tankimi mediji in mediji, ki so občutljivi na toploto.

  • Notification Imagee

   Velikost mize

   125 x 250 cm

  • Notification Imagee

   Letna naklada tiskanja

   Pametne naložbe od 2000 m2 na leto naprej

  • Notification Imagee

   Tehnologija tiskanja

   5-kanalni piezoelektrični sistem brizgalnega tiskanja s tehnologijo obdelave slik VariaDot

  • Notification Imagee

   Ločljivost

   Spremenljive velikosti kapljic od 6 do 30 pikolitrov za fotorealistične natise z ostrino, ki je bila do sedaj na voljo le pri 1440 dpi ali višji ločljivosti.

  Trajnostno

  Canon trdno verjame v trajnostni razvoj in proizvodnjo izdelkov ter v zagotavljanje storitev, ki podpirajo stranke pri prizadevanjih za zmanjšanje lastnega vpliva na okolje — vse to z odličnimi skupnimi stroški lastništva.

  Pri tiskanju z Arizono porabite kar 50 % manj črnila kot s primerljivimi 5-kanalnimi ploskimi tiskalniki s tehnologijo brizgalnih tiskalnikov s fiksno velikostjo kapljic, zato je Arizona 135 okoljsko in ekonomsko privlačen tiskalnik. Črnila, ki se sušijo s tehnologijo UV-LED, imajo certifikat UL GREENGUARD Gold, ki je potrjen za uporabo kjer koli, vključno v trgovinah, šolah, bolnišnicah in gostinskih prostorih. Tiskalniki Arizona porabijo manj energije kot konkurenčni tiskalniki.

  Canon Camera

  Raziščite podrobneje

  POTREBUJETE POMOČ?

  Želite imeti dostop do prednosti tiskalnikov Arizona?