Hero

Colorado 1640

64-palčni tiskalnik s konfiguracijo od zvitka do zvitka s tehnologijo UVgel, ki združuje kakovost, produktivnost in donosnost.

Zahtevajte informacije

Set print free

Zares izkoristite tiskanje

Razširite obzorja in se seznanite z neprekosljivo kakovostjo, produktivnostjo in vsestranskostjo v praksi.

Revolucionarni tiskalnik s konfiguracijo od zvitka do zvitka z edinstveno tehnologijo UVgel

Izboljšajte produktivnost, kakovost, raznolikost uporabe in stroške delovanja z enim inovativnim 64-palčnim tiskalnikom s konfiguracijo od zvitka do zvitka s Canonovo napredno tehnologijo UVgel in možnostmi avtomatizacije naslednje generacije. Popoln za oglase in slike.

Ogled celotnih specifikacij

Colorado 1640

Prikaži vse funkcije

Izjemna produktivnost

Dosledna velika hitrost tiskanja in neprekosljiva avtomatizacija zagotavljata hiter potek opravil, kar je bilo prej mogoče samo z več tiskalniki s konfiguracijo od zvitka do zvitka ali z večjim ploskim tiskalnikom.

Colorado 1640
Outstanding Quality

Izjemna kakovost

Brez težav izdelajte izjemno kakovostne natise visoke ločljivosti z najširšim barvnim razponom in izjemno doslednostjo, ki jo omogoča napredna tehnologija črnila UVgel.

Colorado 1640

Nepremagljiva vsestranskost

Doživite nepremagljivo prilagodljivost pri obdelavi več opravil v eni napravi. Izdelajte čudovite natise na najširšem naboru medijev, tudi na cenejših, tanjših ali na toploto občutljivih vrstah.

Low cost of operation

Nizki stroški delovanja

Izkoristite najnižje stroške delovanja v tem razredu in odlično donosnost naložbe, kar je mogoče zaradi zmanjšane porabe črnila do 40 % in prihrankov stroškov dela okoli 30 %.

Hitra in učinkovita brizgalna tehnologija

Tehnologija UVgel brizga črnilo na medij in zagotavlja popolnoma dosledne slike pri visoki hitrosti. Za izdelke, kot so zunanje oglasne table ali panoji, je hitrost tiskanja 159 m²/uro, za najvišjo stopnjo kakovosti za notranje izdelke, ki si jih je mogoče ogledati od blizu, pa je hitrost celo 40 m²/uro.

Fast Efficient Ink Jetting

Odlična kakovost

Tehnologija UVgel ponuja odlične rezultate na skoraj vseh medijih, saj dosledno zagotavlja odlično kakovost z natančnimi in ostrimi pikami, močno nasičenostjo barv, natančnimi odtenki kože in svetlečim videzom.

Excellent Quality

Specifikacije izdelka

2 zvitka s samodejnim podajanjem in preklapljanjem*

Piezoelektrična tehnologija brizgalnega tiskanja UVgel

Največja hitrost do 159 m2/uro

Sušenje UV LED

CMYK

600 x 1800 dpi

Samodejno vzdrževanje

Širina zvitka do 64 palcev

Ogled celotnih specifikacij

Colorado 1640

* odvisno od uporabljenega medija