IZDELKI

Kamere v ohišju

Kamere v ohišju omogočajo namestitev za raznovrstne varovalne namene. Imajo široke zorne kote in so primerne za notranjo in zunanjo uporabo.

VEČ INFORMACIJ

Box camera

Pametne funkcije

Opremljene so z optično in digitalno povečavo, polno visoko ločljivostjo, pametnimi funkcijami in pametnim nadzorom senc. Obsežna družina kamer vključuje celo izjemno kompaktno kamero za okolja, kjer potrebujete diskretnost.

Široki zorni koti

Široki zorni koti do 112 stopinj omogočajo nadzorovanje ogromnih območij z eno samo kamero. To pomeni, da lahko omrežja za nadzor vzpostavite z manj kamerami in s tem ohranjate nižje stroške. Tudi pri najširših zornih kotih kakovost slike ostane odlična, saj Canonovi objektivi z optičnimi popravki zmanjšajo učinke "ribjega očesa".

Preprosta namestitev in uporaba

Te kamere so zasnovane za hitro in enostavno namestitev naravnost iz škatle in ne zahtevajo nobenih predhodnih nastavitev. Zbirka pripomočkov za zunanjo uporabo zagotavlja prilagodljivost konfiguracije za zunanjo uporabo in omogoča namestitev na strop, steno ali drog. Ko uporabljate elektronski sistem ostrenja zadaj v kamerah v ohišju VB-H in VB-M, je med povečevanjem ohranjeno ostrenje.

Internal view of shopping centre

Želite izvedeti več o kamerah v ohišju?

Obrnite se na ekipo za omrežne kamere

POGOVORITE SE Z EKIPO

Niste prepričani, katere izdelke potrebujete za svoje podjetje?

POGOVORITE SE Z EKIPO