IZDELKI

Kamere s kupolo

Naše kamere s kupolo predstavljajo odlično rešitev za okolja, kjer potrebujete diskretnost.

VEČ INFORMACIJ

PTZ camera

Širok zorni kot

So izjemno kompaktne in estetske ter zagotavljajo izjemno kakovost slike širokega zornega kota, ne glede na to, ali so nameščene na steno ali strop. Popolnoma so prilagojene notranji in zunanji uporabi.

Kompaktna in diskretna

Naše kamere s kupolo so zasnovane za diskretnost. Izjemno kompaktni modeli VB-S so tako majhni, da se prilegajo vaši dlani. Zbirka pripomočkov za namestitev v vdolbino omogoča, da lahko vsak model namestite diskretno ter ohranite estetiko mesta namestitve.

Nastavitev funkcije PTRZ na daljavo

Ko je nameščeno orodje za nastavljanje kota, lahko z njim prek osebnega računalnika dostopate do funkcij kamere (P-T-R-Z) na daljavo. Dejavnikov, kot sta ostrenje in usmeritev kamere, vam med fizično namestitvijo ni treba upoštevati, saj lahko vse to nastavite z osebnim računalnikom. S tem prihranite čas in zmanjšate število ljudi, potrebnih za namestitev.

Internal view of shopping centre

Preprosta namestitev

Namestitev je hitra in preprosta. V škatli so priloženi čepi za vijake, ki izpolnjujejo industrijske standarde, ter šablona za označevanje vdolbine. Zbirka pripomočkov omogoča namestitev na stropnih oblogah, steni ali drogu. Zaradi večje prilagodljivosti se kamera napaja prek omrežnega napajanja ali ethernetne povezave. Naše izjemno kompaktne modele VB-S lahko namesti ena sama oseba.

Easy

Želite izvedeti več o kamerah s kupolo?

Obrnite se na ekipo za omrežne kamere

POGOVORITE SE Z EKIPO

Niste prepričani, katere izdelke potrebujete za svoje podjetje?

POGOVORITE SE Z EKIPO