OSREDOTOČITE SE NA SVOJ POSEL
Storitev Canon imagePROGRAF eService

Osredotočite se na upravljanje svojega podjetja in delovanje svojega ploterja prepustite našim pooblaščenim partnerjem. S storitvijo Canon eService plačate le za črnilo, ki ga porabite. Rezervni deli in vzdrževanje na kraju samem so vključeni.
ZAHTEVAJTE INFORMACIJE

5 glavnih koristi storitve eService za Canon imagePROGRAF

 1. Plačajte le za črnilo, ki ga porabite! Za količino porabljenega črnila boste vedno plačali fiksno ceno.
 2. Vse je vključeno! Ni vam potrebno skrbeti za črnilo, rezervne dele ali vzdrževanje. Naši pooblaščeni partnerji bodo vnaprej obveščeni, če bo potrebno kaj zamenjati in njihova vzdrževalna ekipa po opravila vzdrževanje.
 3. Varno spletno daljinsko spremljanje. Vaš ploter je povezan z varno storitvijo v oblaku, da lahko vzdrževalna ekipa spremlja njegov status, se odzove, če nastopi kakšna težava, in ponudi pravočasno vzdrževanje.
 4. Poskrbite, da pravočasno priskrbite črnilo. Zahvaljujoč stalnemu spremljanju ploterja in njegovega sistema za obveščanje je pooblaščeni partner obveščen, da je raven črnila nizka, in vam pošlje novo kartušo. Tako vam nikoli več ne bo zmanjkalo črnila!
 5. Vrhunska podpora za brezskrbno delo. S storitvijo Canon eService ste lahko pomirjeni: lahko se osredotočate na posel in vam ni treba skrbeti, ali je ploter pripravljen na nalogo.

306c5801abc143be87b44a3cbd284d90

Fotografiral

Izberite svoj paket Canon eService

Na podlagi vaših potreb vam pooblaščeni partnerji Canon ponujajo prilagodljive pakete eService s cenami, ki so prilagojene količinam, ki jih tiskate. Več kot tiskate, manj plačate za 1 ml črnila.

ZA PRIKAZ KONTAKTIRAJTE NAŠE POOBLAŠČENE PARTNERJE

 • Copia biro d.o.o.

  Canon Gold partner

  +386 1 242 58 14

  www.copia-biro.si

  Koprska ulica 106 b
  1000 Ljubljana

  Na voljo so demonstracijske naprave

  TM-300; TX-3000; PRO4000; TZ-30000

 • Fiteh d.o.o.

  Canon Gold partner

  +386 1 721 67 94

  www.fiteh.si

  Selo pri Ihanu 49
  1230 Domžale

  Na voljo so demonstracijske naprave

  TM-300

 • MDS IT d.o.o.

  Canon Gold partner

  +386 1 586 79 33

  www.mds-it.si

  Leskoškova cesta 9e
  1000 Ljubljana

  Na voljo so demonstracijske naprave

  TM-300

 • e-Asist d.o.o.

  Canon Silver partner

  +386 40 879 080

  www.e-asist.eu

  Taborska cesta 19
  1230 Domžale

  Na voljo so demonstracijske naprave

  TM-300; TM-200

Pogosto zastavljena vprašanja

Kakšne koristi mi prinaša storitev eService?

Storitev eService prinaša številne ekskluzivne koristi. Te vključujejo:
a) dostop do bolj učinkovitega vzdrževanja pooblaščenih vzdrževalcev;
b) samodejno nadomeščanje črnila;
c) plačate le za tisto, kar natisnete – predvidljivi stroški črnila in račun na število porabljenih ml;
d) enostaven denarni tok;
e) stalno vzdrževanje in podpora;
f) največji možen čas delovanja.

Kaj je vključeno in kaj ni vključeno v storitev?

Storitev eService izvajajo pooblaščeni partnerji, zato se lahko točni pogoji poslovanja razlikujejo. Na splošno pogodba pokriva vse porabljeno črnilo, rezervne dele, občasno vzdrževanje, okvare in popravila. Poleg tega lahko odvisno od vaše pogodbe vključuje tudi najem ploterja, določena zagotovila vzdrževanja (kot na primer minimalni reakcijski čas). Podrobnosti preverite pri Canonovih pooblaščenih partnerjih.

Katere podatke zbira eService?

eService omogoča Canonovim partnerjem, da oddaljeno spremljajo tiskalnike za kakršne koli kode napak, opozorila, ravni črnila in porabo medija. Strežnik eService je v lasti Canona in se nahaja v Evropi.

Kaj lahko natisnem z enim ml črnila?

Poraba črnila na m2 je odvisna od vrsta medija, slike za tiskanje in naprave, zato vam ne moremo ponuditi točnega odgovora. Vendar lahko na splošno pričakujete porabo 0,3–1,0 ml na 1 m2 za barvno ali črno-belo risbo, 2–6 ml na 1 m2 za poster, 6–12 ml na 1 m2 za fotografijo. Točno količino črnila na natis lahko preverite z brezplačno programsko opremo Accounting Manager ali neposredno na ploterju na dnevniku tiskanja.

Kako se meri poraba črnila?

Tiskalnik prešteje in zabeleži vsako kapljico črnila, ki jo iztisne glava tiskalnika. Tiskalnik zabeleži tudi različne vrste porabe črnila, vključno s tiskanjem in črnilom, ki se porabi med vzdrževanjem, kot je na primer občasno čiščenje glave.

Kako deluje monitoring?

Programska oprema, nameščena na računalniku ali strežniku, zbira podatke in je stalno povezana s tiskalnikom. Tiskalnik ustvarja surove podatke, ki jih zbira agent, in jih pošilja spletni platformi LFP Monitor, ki vam omogoča dostop do nadzornih plošč eService.

Ali je mogoče opremo Service Agent namestiti oddaljeno?

Da, programsko orodje eService Agent lahko oddaljeno namesti usposobljeni tehnik pooblaščenih partnerjev Canon, tako da ni potreben obisk in osebni stik.

Kaj se zgodi, če ne porabim vsega črnila, ki je vključeno v ceni na četrtletje?

Cena na četrtletje vključuje vse stroške, vključno z določeno količino črnila, če ga porabite ali ne. Neporabljenega črnila ni mogoče prenesti na naslednje četrtletje, vendar se lahko dogovorite s pooblaščenim partnerjem Canon za kakšno drugo rešitev.

Kaj se zgodi, če porabim več črnila, kot je vključenega v ceno na četrtletje?

Za vsak dodaten mililiter črnila plačate fiksno ceno – tako vam ni treba za ničesar skrbeti, saj plačate le za tisto črnilo, ki ga dejansko porabite za tiskanje.

Povezani izdelki in rešitve