SMART WORKING

Powered by Canon
SmartWorking_headerimage_1920x1080

Včasih je bilo iti v službo nekaj čisto običajnega. Globalna pandemija pa je preoblikovala delovne navade: dandanes lahko zaposleni delovne naloge opravljajo z različnih lokacij: v pisarni, od doma, s prostora za skupno delo ali na poti.


V tem hibridnem pisarniškem okolju se mnogi zaposleni soočajo z izzivi, kako procesirati, shranjevati in prikazovati pomembne poslovne dokumente z različnih lokacij, dostopati do njih v realnem času ter kako slediti odločitvam, avtorizacijskemu postopku ali celo različicam dokumenta skozi čas. Nekatere od dokumentov je treba tudi natisniti, da zadostimo zakonskim določilom, kar pomeni večje tveganje skladnosti in višje stroške, kadar delamo na daljavo. Uporaba različnih orodij, ki niso integrirana, pomeni manjšo učinkovitost in slabšo storilnost.


Canon vam lahko pomaga razširiti delovno okolje iz pisarne do tja, od koder delate na daljavo. Naše hibridne rešitve podpirajo avtomatiziranje kompleksnih poslovnih procesov, upravljanje dokumentov, skeniranje in tiskanje kjer koli.

Avtomatizacija poslovnih
procesov in sodelovanje

Rešitev Canon Cloud Worskpace Collaboration je zasnovana za optimizacijo kompleksnih poslovnih procesov in upravljanje dokumentacije, da lahko vi učinkovito delate kjer koli.

ali se obrnite na naše pooblaščene partnerje za prikaz v živo

Upravljanje dokumentov, tiskanje in skeniranje – vse na eni napravi

Ali lahko vaši zaposleni od doma procesirajo dokumente tako kot v službi? Potrebujete zanesljivo skeniranje, hrambo, delitev dokumentov v enem delovnem prostoru (hramba v oblaku, SharePoint in podobno) direktno iz večfunkcijskega tiskalnika, ki natisne dokumente in beleži stroške – ne glede na to, kje so vaši sodelavci?

Z našimi celostnimi večfunkcijkimi tiskalniki, povezanimi v oblaku, lahko vaši zaposleni učinkovito izvajajo delovne naloge, kjer koli so. S Canon uniFLOW Online in večfunkcijskimi tiskalniki Canon lahko zaposleni dokumente procesirajo tako učinkovito, kot če bi bili v pisarni. Funkcija Filling Assist omogoča celo prepoznavanje dokumentov in predizpolnitev imen datotek in metapodatkov. Poleg tega lahko beležite stroške tiskanja in skeniranja, s čimer ločite med zasebnim in poslovnim tiskanjem doma.

Na podlagi potreb po tiskanju in skeniranju ter svojega delovnega okolja lahko izbirate med večfunkcijskimi tiskalniki Canon i-SENSYS X ali imageRUNNER ADVANCE DX in imageFORMULA skenerji, saj imajo vsi vgrajene naše rešitve, da bo vaše delo potekalo še bolj gladko in hitreje!