ŠTUDIJA PRIMERA

Podjetje Impressa navduši s svojo prilagodljivostjo.

Older man wearing glasses and an orange polo shirt and younger man in blue long-sleeved shirt smile as they look at a screen on a commercial digital printer.

Vsestranski posli

Ponudnik komercialnih tiskarskih storitev Impressa ponuja promocijski, pisarniški in industrijski material, vključno s prodajnimi dokumenti v trgovinah. Pri izdelavi prodajnega materiala je treba upoštevati različne zahteve, velike razlike v velikostih in kratke dobavne roke.

Bald man in purple t-shirt with yellow writing pulls large sheets of multi-colored printed paper from a digital printer.

Zadovoljite povpraševanje na trgu

Običajne ofsetne preše podjetja Impressa ustvarijo veliko tiskarskih odpadkov, poleg tega pa so počasne in drage že pri tiskanju manjših naklad. Stranke so morale čakati, da se tiskarsko črnilo posuši, kar v hitri prodaji ni najbolj idealno.

Podjetje je potrebovalo novo rešitev digitalnega tiskanja, ki bi se uspešno spopadla s tiskanjem različnih velikosti na hiter in stroškovno učinkovit način.KO SMO SI OGLEDALI TISKALNIKE ŠIROKIH FORMATOV, SMO DOBILI DOBER OBČUTEK GLEDE CANONA.

Tom Cambré, CTO v podjetju Impressa

Celovite rešitve digitalnega tiskanja

Po posvetu in priporočilih podjetja Canon je podjetje Impressa investiralo v nakup preše ColorWave 700. Nova rešitev digitalnega tiskanja je hitro navdušila osebje, saj so z njo hitro in učinkovito izpeljali kakovostna tiskarska opravila v vseh velikostih in barvah.

S hitrimi, prilagodljivimi in stroškovno učinkovitimi opravili na zahtevo so v podjetju revolucionarno spremenil svoj portfelj storitev. Po šestih mesecih je podjetje Impressa kupilo drugo napravo Canon, da bi v celoti razvilo poslovne tiskarske zmogljivosti.

Commercial digital printer in an office prints an A1 sheet of paper with a cartoon image of a child on an orange background.

Več dela, manj odpadkov

S pametnejšim tiskanjem z napravo ColorWave 700 se obseg dela podjetja poveča za 15–20 %. Podjetje Impressa je doseglo predvideno povrnitev naložbe že v treh mesecih.

Tehnologija deluje skoraj popolnoma samostojno. Nova rešitev digitalnega tiskanja je razbremenila osebje in izrazito zmanjšala količino odpadkov, kar je pomembna prednost za okolju prijazno podjetje.

Zanimive nove aplikacije so navdihnile podjetje Impressa. Preskusili so se v tiskanju tapet, saj je to postala realna možnost za prihodnost tega posla.

Canon ColorWave 700 printing poster


V NAŠEM PODJETJU JE IMELA PRVA NAPRAVA TAKO POZITIVEN UČINEK, DA SMO KUPILI ŠE DRUGI TISKALNIK COLORWAVE.

Napisal Tom Cambré


Odkrijte, kako lahko naše storitve profesionalnega tiskanja nadgradijo vaše poslovanje.

Pogovorite se z našo ekipo