MAKE IT '22

Z veseljem smo pozdravili stranke in sodelavce iz Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike, da so se nam pridružili na prvem dogodku leta v živo. Delili smo si nove poglede, povezali smo se in lahko rečemo, da je bilo vse to odmeven uspeh.

Ali ste zamudili dogodek v živo? Na voljo je zbirka vrhuncev, vključno s predstavitvami, predstavitvami in sejami poslovnih inovacij, ki si jih lahko ogledate na naši spletni strani za enostavno poslovanje med podjetji.

moški gleda pametni telefon

Svet strokovnega znanja za vašo tiskarsko dejavnost

Izkoristite navdihujočo vsebino in dragocenimi poslovnimi vpogledi mednarodnih strokovnjakov. Pomagali vam bomo pri okrevanju in rasti.

Praktični nasveti blizu doma

Dogodek Oblikujte leto '22 združuje ključne predstavitve s tehnološkimi predstavitvami ter ciljnimi potmi in sejami poslovnega razvoja, ki vam pomagajo pri predstavah in doseganju novih stopenj uspešnosti.

skupina ljudi na sestanku

Ali želite biti navdih in poiskati načine, kako razširite svoj posel?

Spoznajte najnovejšo Canonovo tehnologijo. V našo platformo hibridnih dogodkov se registrirajte in se prijavite, da prejmete takojšen dostop do številnih uporabnih vpogledov in video vsebin, ki zajemajo vse od premišljene vodilne vloge pri poslovni rasti in prihodnosti tiskarske industrije do vznemirljivih tehnoloških predstavitev in ključnih predstavitev v družbi Canon EMEA.

imagePRESS V1000

Raziščite najnovejšo različico tiskalnika imagePRESS: barvna digitalna preša Pro Print za okolja za tiskanje srednje velikih naklad, ki je opremljena z robustno funkcionalnostjo in inovativno tehnologijo.
VEČ INFORMACIJ
Osnovne informacije imagePRESS V1000

Povezani izdelki in rešitve

 • Arizona 135 GT
  Z našo serijo Arizona vstopite v svet novih možnosti tiskanja: industrijske in posebne aplikacije tiskanja zunaj tržišča prikaznih slik.
 • dva sodelavca sodelujeta
  Raziščite naše rešitve, ki so zasnovane za preoblikovanje načina, kako komunicirate s strankami in upravljate podatkovno vodeno poslovno kritično dokumentacijo v več izhodnih kanalih.
 • imagePROGRAF PRO-4100S
  Raziščite naš rastoči portfelj tiskalnikov velikega formata imagePROGRAF, ki zagotavlja izjemno kakovost in produktivnost z uporabniku prijaznimi funkcijami, ki ustrezajo vsakemu delovnemu okolju.
 • varioPRINT 140
  Odkrijte našo ponudbo tiskarskih naprav s tonerji za črno-belo uporabo, od mogočnih naprav TITAN do rešitev srednjega razreda in osnovnih rešitev za vaše potrebe.
 • POTREBUJETE POMOČ?

  Ali se želite pogovoriti s Canonovim predstavnikom?