MAKE IT '22

Z veseljem smo pozdravili stranke in sodelavce iz Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike, da so se nam pridružili na prvem dogodku leta v živo. Delili smo si nove poglede, povezali smo se in lahko rečemo, da je bilo vse to odmeven uspeh.

Ali ste zamudili dogodek v živo? Na voljo je zbirka vrhuncev, vključno s predstavitvami, predstavitvami in sejami poslovnih inovacij, ki si jih lahko ogledate na naši spletni strani za enostavno poslovanje med podjetji.

 • DOGODEK

  Dogodek Oblikujte leto '22

  Naš prvi dogodek v živo po letu 2019. S ključnimi predstavitvami in ciljnimi potmi poslovnega razvoja smo na dogodku Oblikujte leto '22 delili nove perspektive za tiskanje in se naučili, kako lahko strankam v spremenjenem svetu ustvarite še večjo vrednost.

 • DOGODEK

  Oblikujte leto 2021

  Digitalna izkušnja in festival ter najboljši spletni dogodek za tiskarske industrije. Združili smo vznemirljivo ponudbo predstavitev izdelkov v živo, strokovno mentorstvo z vsega sveta in navdihujoče zapiske v času, ko so se podjetja spopadla z "novo normalo".

moški gleda pametni telefon

Svet strokovnega znanja za vašo tiskarsko dejavnost

Izkoristite navdihujočo vsebino in dragocenimi poslovnimi vpogledi mednarodnih strokovnjakov. Pomagali vam bomo pri okrevanju in rasti.

Praktični nasveti blizu doma

Dogodek Oblikujte leto '22 združuje ključne predstavitve s tehnološkimi predstavitvami ter ciljnimi potmi in sejami poslovnega razvoja, ki vam pomagajo pri predstavah in doseganju novih stopenj uspešnosti.

skupina ljudi na sestanku

Ali želite biti navdih in poiskati načine, kako razširite svoj posel?

Spoznajte najnovejšo Canonovo tehnologijo. V našo platformo hibridnih dogodkov se registrirajte in se prijavite, da prejmete takojšen dostop do številnih uporabnih vpogledov in video vsebin, ki zajemajo vse od premišljene vodilne vloge pri poslovni rasti in prihodnosti tiskarske industrije do vznemirljivih tehnoloških predstavitev in ključnih predstavitev v družbi Canon EMEA.

 • Naj se širi

  Prehod iz načina za preživetje v uspešen način ob sedanjih in prihodnjih priložnostih.

 • Naj šteje

  V našem najnovejšem poročilu Insight Report je bil poudarjen pomen prikazovanja donosnosti naložb v digitalno tiskanje za pričakovanja in obstoječe stranke v jasnih komercialnih pogojih, povezanih s poslovnimi cilji.

 • Naj bo brezhibno

  Inteligentna in prilagodljiva avtomatizacija, s katero lahko izkoristite trenutne in prihodnje naložbe v tehnologijo pred tiskanjem, tiskanjem in končno obdelavo, hkrati pa sprostite vso ustvarjalnost in produktivnost ekipe.

imagePRESS V1000

Raziščite najnovejšo različico tiskalnika imagePRESS: barvna digitalna preša Pro Print za okolja za tiskanje srednje velikih naklad, ki je opremljena z robustno funkcionalnostjo in inovativno tehnologijo.
VEČ INFORMACIJ
Osnovne informacije imagePRESS V1000

Povezani izdelki in rešitve

 • Arizona 135 GT
  Z našo serijo Arizona vstopite v svet novih možnosti tiskanja: industrijske in posebne aplikacije tiskanja zunaj tržišča prikaznih slik.
 • dva sodelavca sodelujeta

  Programska oprema za avtomatiziranje postopkov obdelave dokumentov

  Raziščite naše rešitve, ki so zasnovane za preoblikovanje načina, kako komunicirate s strankami in upravljate podatkovno vodeno poslovno kritično dokumentacijo v več izhodnih kanalih.
 • imagePROGRAF PRO-4100S

  Tiskalniki velikega formata imagePROGRAF

  Raziščite naš rastoči portfelj tiskalnikov velikega formata imagePROGRAF, ki zagotavlja izjemno kakovost in produktivnost z uporabniku prijaznimi funkcijami, ki ustrezajo vsakemu delovnemu okolju.
 • varioPRINT 140
  Odkrijte našo ponudbo tiskarskih naprav s tonerji za črno-belo uporabo, od mogočnih naprav TITAN do rešitev srednjega razreda in osnovnih rešitev za vaše potrebe.
 • POTREBUJETE POMOČ?

  Ali se želite pogovoriti s Canonovim predstavnikom?