STORITVE

Oblikovanje rešitev za poslovne postopke

Two men and two women sit round a small table on comfy patterned black and white chairs looking at graphs on a laptop.

Spoprijemite se z izzivi upravljanja informacij

Pretvorite svoje potrebe po upravljanju informacij v praktično rešitev, pripravljeno na implementacijo, s Canonovimi storitvami za oblikovanje rešitev.

Naši svetovalci za oblikovanje rešitev bodo v sodelovanju z vami in vašo ekipo prepoznali in analizirali vaše potrebe, razpravljali o izboljšavah in usmeritvi ter vpeljali preizkus koncepta. Z rezultati teh analiz bodo oblikovali rešitev po meri za vaše podjetje glede na najboljše komponente ter jo implementirali v poslovnih prostorih ali kot upravljano storitev.

Kaj nudimo

Storitve raziskovanja

Prepoznajte izboljšave na področju postopkov in infrastrukture, tako da primerjate vašo trenutno situacijo z današnjimi trendi digitalne preobrazbe.

Delavnice

Pridobite vzajemno razumevanje analiz postopkov, konceptov in usmeritve rešitev na delavnicah s Canonovimi strokovnjaki.

Preizkus koncepta

S preizkusom koncepta si lahko takoj ogledate prednosti oblikovanja rešitve. Ko se dogovorite o rešitvi, lahko potrdimo njeno dodatno vrednost za vaše podjetje.

Oblikovanje rešitve

Z vrhunskimi metodologijami pretvorite dogovorjeni koncept rešitve prek funkcionalnih specifikacij v opis podrobnosti oblikovanja rešitve.

Vodenje projektov

Pripravite implementacijo rešitve in upravljajte oblikovanje z natančnim načrtovanjem časa, virov, končnih izdelkov in kakovosti v vzpostavitvenem dokumentu projekta.

Zmožnosti

Usposobljeni svetovalci

Izkoristite strokovno znanje in drugačno razmišljanje ter poiščite prave odgovore.

Vodilne metodologije

Oblika, pretvorjena v format, ki je razumljiv ljudem in ekipam, zadolženim za implementacijo.

Izbira dobavitelja

Canonovo oblikovanje rešitve deluje neodvisno od dobavitelja, zato lahko izberete končno implementacijo.

Women in stripy shirt sits in a brown leather chair while resting her legs on the desk beside a laptop as she reads a document.
Sodelujte z našimi svetovalci in ustvarite pravo obliko rešitve za vas.

Spoznajte, kako Canonove storitve za oblikovanje rešitev poslovnih postopkov dodajo vrednost vašemu podjetju.

POGOVORITE SE Z NAŠO EKIPO