The Full Frame Advantage
alt text goes here

Prednost polne velikosti

Fotoaparat EOS 6D Mark II s tipalom CMOS polne velikosti s 26,2 milijona slikovnih in procesorjem slik DIGIC 7 je v celoti zasnovan za doseganje najboljših rezultatov

Dinamični obseg

Najnovejše tipalo CMOS fotoaparata EOS 6D Mark II zagotavlja širok dinamični obseg ter ohranja podrobnosti na svetlih in temnih območjih za pristen videz in občutek. Zaradi povečanega razpona osvetlitve boste pri naknadni obdelavi datotek imeli več možnosti.

Malo šuma v šibki svetlobi

Slike, zajete v šibki svetlobi, imajo malo šuma in so zelo jasne. Fotografirajte z največjo občutljivostjo ISO 40.000 (ki jo je mogoče povečati na ISO 102.400). Tipalo CMOS fotoaparata EOS 6D Mark II zajame toliko svetlobe, kot je mogoče, procesor DIGIC 7 pa zmanjša artefakte, kot je digitalni šum.

Obdelava slik na višji ravni

Vgrajena možnost popravkov aberacije leče izboljša optične lastnosti, saj odpravlja dejavnike, kot so uklon, popačenje in kromatične aberacije. Končni rezultat bo vidno izboljšana slika neposredno iz fotoaparata.

Next level image processing
Powerful portraits

Izraziti portreti

Fotoaparat EOS 6D Mark II polne velikosti zagotavlja bistveno manjšo globino polja kot fotoaparati z manjšimi tipali, zaradi česar je odlično orodje za fotografiranje profesionalnih portretov. Ločite močno izostren subjekt od mehkega ozadja in poskusite fotografirati z edinstvenimi objektivi s široko odprto zaslonko, kot je EF 85 mm f/1,2L II USM, če želite ustvariti učinke izstopanja predmetov iz ozadja.