sharp image low light
alt text goes here

Natančno ostrenje

Kadar fotografirate portrete v načinu ogleda v živo ali uporabljate iskalo, da bi ujeli ključni trenutek, fotoaparat EOS 6D Mark II hitro in natančno izostri ter tako omogoči neverjetno ostre posnetke.

focus in low light

Brezskrbno ostrenje tudi v šibki svetlobi

Za dodatno občutljivost in natančnost je pri fotografiranju v naravi vseh 45 točk samodejnega ostrenja fotoaparata EOS 6D Mark II križnih. Dvojna križna točka v središču omogoča natančno ostrenje tudi v mesečini (–3 EV), tako da ste lahko brezskrbni glede izjemne ostrine, ko je ta najbolj potrebna.

Takšna občutljivost omogoča tudi samodejno ostrenje (do 27 točk) z največjo odprtostjo zaslonke do f/8, kar je na primer koristno, ko uporabljate super telefoto objektive s telekonverterji.

45-točkovno ostrenje širokega območja in neprekinjeno fotografiranje s hitrostjo 6,5 sličice na sekundo

45 križnih točk za samodejno ostrenje fotoaparata EOS 6D Mark II je na široko razporejenih po celotnem iskalu in omogočajo izjemno natančno ostrenje. Med zajemanjem živahnih dogodkov ali hitrih prizorov bodo premikajoči se predmeti izostreni tudi pri zajemanju s hitrostjo 6,5 sličice na sekundo.

canon wide area focusing

Hitro ostrenje tudi z ogledom v živo

Ko za snemanje v načinu Live View uporabljate vrtljivi zaslon fotoaparata EOS 6D Mark II, samodejno ostrenje CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami poskrbi za osupljivo hitro in natančno izostritev. Tapnite in izberite predmet, ki mu želite slediti, da bo med premikanjem po prizoru vedno popolnoma izostren.

fast focusing shooting in live view