Posodobitev vdelane programske opreme V1.21 za fotoaparat Canon EOS R3

Dodajte nove funkcije in izboljšano zmogljivost svojemu fotoaparatu EOS R3 in ponesite svojo ustvarjalnost na novo raven. Posodobitev vdelane programske opreme V1.21 je na voljo za brezplačen prenos in jo je mogoče preprosto namestiti v samo nekaj minutah. [prenesite tukaj]

Neprekinjeno fotografiranje s hitrostjo do 195 sličic na sekundo v polni ločljivosti

Vdelana programska oprema V1.21 prinaša način hitrega fotografiranja po meri, ki omogoča hitrost neprekinjenega fotografiranja z več kot 30 sličic na sekundo in vse do izjemnih 195 sličic na sekundo. 1 To je popolno za razkrivanje skritih podrobnosti pri hitro premikajočih se objektih, ki bi bili sicer nevidni v običajnem časovnem razponu.

Natančno hitrost sličic lahko v meniju fotoaparata nastavite med 30 in 195 sličicami na sekundo ter število sličic, zajetih v enem zaporedju med 2 in 50. Vse datoteke JPEG, HEIF in RAW v polni ločljivosti lahko posnamete na ta način, kar omogoča prilagodljivost, ki jo potrebujete, ne glede na priljubljen način dela.

EOS R3

Videoposnetek v polni visoki ločljivosti 240p

Vdelana programska oprema V1.21 poleg izjemne možnosti fotoaparata EOS R3, da fotografira v ločljivosti 4K in 6K, prinaša tudi izjemno hitro fotografiranje v polni visoki ločljivosti s hitrostjo sličic 240p, kar je popolno za izjemno tekoče učinke počasnega gibanja, ki razkrivajo natančne podrobnosti hitro premikajočih se predmetov.

240p Full HD video

Sestavljanje globine fotoaparata v fotoaparatu

Ko je globinska ostrina plitva, lahko fotoaparat EOS R3 med zajemanjem zaporedja slik samodejno spreminja ostrenje od blizu do daleč. Združitev teh okvirjev daje popolno globino polja za prizor.

S posodobitvijo vdelane programske opreme V1.21 lahko to zaporedje slik združite v fotoaparatu in ustvarite popolne takojšnje rezultate. Funkcijo lahko uporabite tudi kot takojšnji predogled tega, kar lahko pozneje dosežete v naknadni obdelavi, kar zagotavlja, da ste dosegli to, kar potrebujete.

Sestavljanje globine je odlično za fotografiranje prizorov od blizu ali makro posnetke, ko je globina polja omejena. Fotografom omogoča tudi, da skrajšajo čas naknadne obdelave slik iz več sličic in tako hitro dosežejo rezultate v fotoaparatu.

In-camera depth compositing

Obdelovanje datotek RAW v oblaku

Za najboljšo kakovost slike posodobitev vdelane programske opreme V1.21 omogoča prenos datotek RAW v oblak image.canon za obdelavo.

V oblaku jih lahko spremenite v datoteke HEIF ali JPEG z uporabo algoritmov za poglobljeno demozaiciranje in algoritmov za odpravljanje šuma pri visoki vrednosti ISO. Rezultati so osupljivi, zagotavljajo manj artefaktov na podrobnih območjih in manj šuma pri fotografiranju z visoko vrednostjo ISO.

RAW file processing in the cloud

Profesionalno snemanje videoposnetkov s časovnim zamikom

Fotoaparat EOS R3 je odlična možnost za zaporedja s časovnim zamikom: fotoaparat nastavite na fotografiranje v intervalih od 2 sekund do 99 ur 59 minut 59 sekund do 3.600 sličic. Na koncu zaporedja se slike združijo in ustvarijo film v visoki ločljivosti brez potrebe po dodatni programski opremi. Fotoaparat lahko nastavite brez pomisleka: v primeru motenj napajanja ali izpraznjene baterije lahko fotoaparat ob ponovnem napajanju nadaljuje tam, kjer je končal, ne da bi bilo treba znova nastaviti vse nastavitve časovnega zamika.

Približajte se dogajanju z enim dotikom gumba

Po povratnih informacijah profesionalnih fotografov, ki so snemali s fotoaparatom EOS R3, smo dodali takojšnje 1,6-kratno digitalno obrezovanje ali razmerja 1 : 1, 4 : 3 in 16 : 9, ki jih lahko dodelite enemu od prilagodljivih kontrolnikov fotoaparata. Omogoča vam, da se pri obrezovanju približate oddaljenim predmetom, ne da bi morali fotoaparat umakniti stran od očesa, kar je popolno, ko ste v časovni stiski in potrebujete popoln rezultat v fotoaparatu, ki ga lahko hitro pošljete nazaj v svojo agencijo.

Get close at the touch of a button
  1. Samodejna osvetlitev in samodejno ostrenje s sledenjem v načinu hitrega zaporedja nista na voljo. Največje število zajetih sličic lahko nastavite na 50