low-light photography

Fotoaparati za šibko svetlobo

Zajemite pravo vzdušje trenutka, ko zaide sonce, s Canonovimi fotoaparati pri šibki svetlobi s sistemom HS

Večja jasnost z manj šuma

Pri fotografiranju v šibki svetlobi s pametnim telefonom se lahko zgodi, da ste razočarani nad slabo kakovostjo slik. Canonov kompaktni fotoaparat za fotografiranje pri šibki svetlobi uporablja napredno optiko, tipala in procesorje, s pomočjo katerih lahko ob šibki svetlobi ustvarite boljše in realistične posnetke.

photography clarity

Ujemite resnični čar trenutka

Uporaba bliskavice za posnetke pri šibki svetlobi lahko uniči vzdušje fotografije z bledimi obrazi, nenaravnimi barvami in temnim ozadjem. Canonovi kompaktni fotoaparati za fotografiranje pri šibki svetlobi s sistemom HS zagotavljajo odlične rezultate brez bliskavice – posnamete lahko natanko tisto, kar vidite.

face woman photography

Poslovite se od zamegljenosti

Ročno fotografiranje pri šibki svetlobi lahko povzroči tresenje fotoaparata in zamegljene slike, vendar naši fotoaparati za fotografiranje pri šibki svetlobi s sistemom HS, veliko odprtostjo zaslonke in pametnim stabilizatorjem slike omogočajo, da fotografirate ročno v soju sveče ali na koncertu in še vedno dosežete ostre rezultate.

shooting handheld in low light

Napredne tehnologije za vrhunske posnetke pri šibki svetlobi

Canonov inovativni sistem HS je prvovrstna kombinacija izjemno občutljivega tipala, ki zajame več svetlobe, in zmogljivega procesorja DIGIC. Zagotavlja vrhunsko kakovost slike in odlično se izkaže pri šibki svetlobi, da lahko ujamete pravo vzdušje trenutka

Objektivi z veliko odprtostjo zaslonke

Tovrstni objektivi z odprtostjo zaslonke f/1,8 omogočajo boljši vstop svetlobe v fotoaparat, kar zagotavlja večje hitrosti zaslonke ter naravne posnetke brez zameglitev. Canonov profesionalni fotoaparat z izjemno hitrostjo optike in sistemom HS je idealen za vse, ki želite ustvarjati mojstrovine tudi ob šibki svetlobi.

G7 X camera

Pametni stabilizator slike

Canonova pionirska tehnologija pametnega stabilizatorja slike je napreden sistem za optično stabilizacijo slike, ki odpravlja tresljaje fotoaparata, da lahko tudi pri ročnem fotografiranju ob šibki svetlobi zajamete jasne posnetke. Vsestranski in povsem samodejen – prilagodi se različnim prizorom za zagotovitev odličnih rezultatov.

low light city photography

Nekatere funkcije niso na voljo v vseh izdelkih.