point and shoot photography

Fotoaparati nameri in sproži

Canon ima najboljši fotoaparat "nameri in sproži" za vas – tankega, stilskega in dovolj majhnega za v žep ali torbo.

Elegantni kompaktni fotoaparati, ki naredijo vtis

Poudarite svoj slog s kompaktnim fotoaparatom IXUS. V družini tankih in stilskih kompaktnih fotoaparatov IXUS boste zagotovo našli takega, ki ustreza vašemu slogu in načinu življenja.

stylish photography

Optična povečava visoke kakovosti s pametnim stabilizatorjem slike

Ujemite oddaljene subjekte z impresivnimi podrobnostmi z optično povečavo. Prilagodljivi pametni stabilizator slike zagotavlja ostre posnetke in mirne filme.

Preprosto deljenje in oddaljeno fotografiranje s povezavo Wi-Fi

Povezava Wi-Fi s tehnologijo dinamičnega NFC-ja omogoča povezovanje in deljenje vsebine z združljivimi pametnimi napravami ali nalaganje v družabna omrežja neposredno iz fotoaparata. Z aplikacijo Canon Camera Connect v pametnem telefonu lahko brezžično oddaljeno upravljate fotoaparat.

Kompaktni fotoaparati s povezavo Wi-Fi

sharing photography

Snemajte in ustvarjajte z največjo lahkoto

Pametni samodejni način samodejno izbere najboljše nastavitve, ne glede na prizor. Raziskujte svojo ustvarjalnost z umetniškimi in zabavnimi ustvarjalnimi načini.

miniature effect

Učinek miniatur

Creative Shot

Izvirni posnetki so preprosti s funkcijo ustvarjalnega fotografiranja, ki samodejno posname pet dodatnih slik fotografije na umetniške in presenetljive načine.

mill photography

#FreeYourStory

Bodite drzni. Bodite ekspresivni. Bodite izvirni. Pokažite nam življenje skozi svoj objektiv. Fotografije, natisi ali filmi – zanima nas vaša edinstvena perspektiva sveta, zajeta na vaš način.

Več informacij

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Nekatere funkcije niso na voljo v vseh fotoaparatih.