Canon wi-fi compact cameras

Kompaktni fotoaparati s povezavo Wi-Fi

Ostanite povezani, ko ste na poti, s kompaktnimi fotoaparati s povezavo Wi-Fi. Naložite, natisnite in varnostno kopirajte slike v pametne naprave z enim tapom.

Connect camera with smarphone

Vzpostavite povezavo s pametnimi telefoni in tabličnimi računalniki

Povežite fotoaparat s povezavo Wi-Fi s pametnimi telefoni in tabličnimi računalniki z aplikacijo Canon Camera Connect. Naložite slike na kraju samem ali jih shranite v mobilne naprave z uporabo gumba Wi-Fi, ki omogoča hiter dostop do brezžičnih funkcij fotoaparata.

Ogled videoposnetka

Odkrijte več informacij o aplikaciji Canon Camera Connect

Ostanite povezani s tehnologijo Bluetooth®

Uživajte v enostavni aktivaciji celovite povezave Wi-Fi z nizkoenergijsko tehnologijo Bluetooth®, ki ohranja neprekinjeno povezavo med fotoaparatom s povezavo Wi-Fi in tehnologijo Bluetooth in združljivimi pametnimi napravami**.

Camera connection with Bluetooth

Enostavno oddaljeno upravljanje in ogled slik

Prilagodite zaslonko, optično povečavo in bliskavico ter si v pametnem telefonu oglejte slike v živo. Ujemite presunljive posnetke divjih živali ali selfije z brezžičnim oddaljenim fotografiranjem z aplikacijo Canon Camera Connect.

Wireless remoote shooting

Povežite se s svetom

Prenesite najnovejše dogodivščine v postajo Connect Station CS100 z enim samim tapom fotoaparata s povezavo NFC. Nato uživajte v fotografijah in filmih v visoki ločljivosti na televizorju in jih delite s prijatelji v spletu.

Odkrijte več informacij o postaji Connect Station CS100

Connect station CS100

Povežite se in tiskajte

Iz postaje Connect Station lahko tudi natisnete slike ali jih prenesete brezžično iz fotoaparata v združljive tiskalnike.

Print images

Geografsko označite slike z mobilnim GPS-om

S pametnimi napravami, ki podpirajo GPS, in geografsko označenimi slikami, ki ste jih posneli s fotoaparatom, lahko vodite evidenco nepozabnih lokacij. Aplikacija Camera Connect zabeleži vaš položaj in ga sinhronizira s fotoaparatom, ki nato v vsako slikovno datoteko vdela podatke o lokaciji.

Geotag images

*Neposredna izmenjava prek interneta in funkcije sinhronizacije fotografij ter pošiljanja prek strežnika zahtevajo račun image.canon. image.canon v nekaterih državah ali regijah morda ni podprt.

Brezžična povezljivost in funkcije so odvisne od modela in regije. iPad, iPhone, iPod in iPod touch so blagovne znamke podjetja Apple Inc., zaščitene v ZDA in drugih državah. YouTube, Android in Google Drive so registrirane blagovne znamke družbe Google Inc.

Facebook in logotip F sta registrirani blagovni znamki družbe Facebook Inc. Twitter je registrirana blagovna znamka družbe Twitter Inc.
Oznaka FLICKR je registrirana blagovna znamka družbe Yahoo! Inc.

Beseda in logotipi Bluetooth® so registrirane blagovne znamke v lasti podjetja Bluetooth SIG, Inc., ki jih podjetje Canon Inc. uporablja pod licenco. Vse ostale blagovne znamke in trgovska imena so last njihovih lastnikov.

**Pametna naprava mora imeti Bluetooth različice 4.0 (ali novejši). Pametna naprava mora uporabljati operacijski sistem iOS 8.4 (ali novejši) ali Android 5.0 (ali novejši)