Alan Rowan with the Canon PowerShot SX740 HS in front of mountains and a lake
Blank-Rect Image

Canon PowerShot SX740 HS

Vrhunski fotoaparat v kompaktni žepni velikosti za na pot z ogromno 40-kratno optično povečavo in čudovito ločljivostjo filma 4K.

Alan Rowan using the Canon PowerShot SX740 HS to photograph a stream

Odkrijte PowerShot SX740 HS

Gorski pohodnik Alan Rowan pripoveduje svojo zgodbo in pove, zakaj je fotoaparat PowerShot SX740 HS njegov popoln spremljevalec na potovanju.

Ogled videoposnetka

Prikažite zgodbo v ločljivosti 4K z zmogljivo potovalno 40-kratno super povečavo.

S 40-kratno optično povečavo, izjemno hitro obdelavo DIGIC in spektakularno ločljivostjo 4K v ohišju žepne velikosti je zmogljivi model PowerShot SX740 HS edinstvena celovita rešitev za snemanje dragocenih trenutkov, polnih podrobnosti z 20,3 milijona slikovnih pik.

Ogled celotnih specifikacij

Canon PowerShot SX740 HS

40-kratna povečava v vašem žepu

Samo 39,9 mm širok model PowerShot SX740 HS se ponaša z zmogljivo 40-kratno optično povečavo, senzorjem CMOS z 20,3 milijona slikovnih pik in procesorjem DIGIC 8 za preprosto zajemanje fotografij visoke ločljivosti.

Capture memories in stunning 4K

Ujemite spomine v čudoviti ločljivosti 4K

Neverjetna filmska ločljivost 4K in 5-osna stabilizacija vam pomagata zajeti osupljive podrobnosti tudi pri snemanju na poti.

Popolne kompozicije

Canonov edinstveni procesor DIGIC 8 aktivno upravlja nastavitve fotoaparata, kot sta Zoom Framing Assist (pomožna funkcija za okvirjanje povečave) in Hybrid Auto (Hibridni samodejni način). Usmerite, sprožite in si oglejte čudovite rezultate.

The Canon PowerShot SX740 HS photographing a girl in the woods

Visoke hitrosti fotografiranja

Ne zamudite nobenega trenutka z izjemno odzivno sprožitvijo zaklopa in neprekinjenim fotografiranjem s hitrostjo 10 sličic na sekundo ter posnemite popoln selfi v načinu avtoportreta z obrnjenim zaslonom LCD.

Young girl doing a cartwheel frame by frame

Galerija

Delite in shranjujte fotografije prek povezav Wi-Fi in Bluetooth®

Napredna povezljivost z možnostmi Bluetooth®, Wi-Fi* in Auto Transfer omogoča enostavno deljenje in varnostno kopiranje fotografij v združljivih pametnih napravah ali domačem računalniku, zato bodo vaši spomini popolnoma varni.

Viewing photos taken on the Canon PowerShot SX740 HS on an iPad

Družba Canon želi do leta 2050 pri poslovnih dejavnostih doseči ničelno stopnjo neto emisij CO2.

To bomo dosegli s povprečno 3-odstotnim letnim izboljšanjem indeksa izboljšanja emisij CO2 v življenjskem ciklu na izdelek. Torej če bi se ohranilo, to pomeni približno 50-odstotno zmanjšanje do leta 2030 v primerjavi z letom 2008. Ugotavljamo, da je to v skladu s stopnjo zmanjšanja, ki jo zahteva Pariški sporazum.

Še naprej bomo pregledovali cilje z dolgoročne perspektive, da bi preverili svoj prispevek k uresničevanju nizkoogljične družbe.

Odkrijte še več

Poiščite navdih

Od barvitih makrov do gorskih vrhov v meglici – oglejte si, kako Alan Rowan s Canonovim fotoaparatom PowerShot SX740 HS ujame popoln prizor narave.

Pojdi na članek

Alan Rowan stands on the side of a hill, with yellow gorse bushes, grassy fields and a river in the valley behind him. He holds a compact camera to take a photo of the natural view.
Canon PowerShot SX740 HS WITB

Vsebina embalaže

Digitalni fotoaparat PowerShot SX740 HS (BK)

Zapestni jermen WS-800

Komplet baterij NB-13L

Polnilnik baterij CB-2LHE

Napajalni kabel (E)

Komplet navodil za uporabo

Združljiva dodatna oprema

Tehnični podatki

40x

40x

optična povečava

4K

4K

Izjemno visoka ločljivost

DIGIC 8

DIGIC 8

Zmogljiv procesor

5-axis

5-osni

Stabilizacija

20.3 Megapixel

20,3 milijona slikovnih pik

Senzor CMOS

180 degree

180 stopinj

Obrnite zaslon LCD

10 fps

10 sličic na sekundo

Neprekinjeno fotografiranje

Bluetooth®

Bluetooth®

Vedno povezljiv

Ogled celotnih specifikacij

Canon PowerShot SX740 HS

Povezani izdelki

* Za vzpostavitev stalne povezave med pametno napravo in fotoaparatom prek tehnologije Bluetooth® je potrebna začetna namestitev s programom Canon Camera Connect. Stabilnost povezave Bluetooth® je odvisna od modela pametne naprave in drugih okoljskih dejavnikov. Beseda in logotipi Bluetooth® so registrirane blagovne znamke v lasti podjetja Bluetooth® SIG, Inc., ki jih podjetje Canon Inc. uporablja pod licenco. Vse ostale blagovne znamke in trgovska imena so last njihovih lastnikov. Za združljive pametne naprave se zahteva tehnologija Bluetooth®, različica 4 (ali novejša), in nameščen operacijski sistem iOS 8.4 (ali novejši) ali Android 5.0 (ali novejši) ter najnovejši program Canon Camera Connect (na voljo v trgovini Apple App Store ali Google Play).