digital

Digitalno

Napredek družbe Canon prek izjemnega digitalnega strokovnega znanja

Poiščite naša delovna mesta

Kaj delamo

Mislite, da ste dovolj digitalno podkovani, da nam lahko pomagate pri širjenju blagovne znamke? Naše ekipe za digitalne operacije tesno sodelujejo z oddelkoma za trženje in odnose z javnostjo pri razvoju in uvajanju strategij za digitalno trženje, upravljanja in strokovnega znanja, ki izboljšajo naše komunikacije. Na glede na to, ali delate na področju analitike, upravljanja vsebin, vodenja ali razvoja projektov, boste ustvarjali boljše spletne izkušnje za naše stranke.

Volcano

Inovativni misleci in strateški umi

V digitalnem prostoru

Ogled videoposnetka

Spoznajte ekipo

Odkrijte izjemne zgodbe nadarjenih ljudi.

Gaurav

Oblikovalec za elektronsko trženje – Gaurav

"Naše delovno okolje postaja vse bolj živahno in mladostno […] Veliko je strokovnjakov z različnih področij, a vsi vedno z veseljem prisluhnejo, s čim se v določenem trenutku ukvarjaš."

Ogled videoposnetka

Moatez

Digitalno trženje – Moatez

"S preusmeritvijo v digitalne operacije ima Canon popolno priložnost, da sprejme naslednji korak in ostane del življenja naših strank – tega se resnično veselim."

Ogled videoposnetka

Pridružite se nam

Iščemo pametne ljudi, željne izzivov, ki bodo izboljšali naše spletne stične točke in ustvarjali domiselne kampanje za digitalno trženje. V ekipi za digitalne operacije boste razvijali digitalne strategije in rešitve za krepitev položaja naše blagovne znamke v spletu, mi pa vam bomo nudili vrhunsko okolje, v katerem boste lahko ustvarili izjemno kariero.

fullbleed

Poiščite naša digitalna delovna mesta

Pridite in si oglejte, kam sodite


Oglejte si naše vloge