Sales & Consulting

Prodaja in svetovanje

Širjenje poslovanja naših strank z izjemnimi storitvami in rešitvami

Poiščite naša delovna mesta

Kaj delamo

Ste ljubitelj obdelave slik? Želite strankam pomagati razviti izjemna podjetja? V družbi Canon boste del ekipe, ki prodaja storitve in rešitve, ki jih poznajo po vsem svetu. Ne glede na to, ali imate vlogo vodje za odnose z neposrednimi ali posrednimi poslovnimi strankami ali prodajnega svetovalca, boste odkrili odlične priložnosti za napredek v karieri, hkrati pa pomagali našim strankam pri prehodu na višjo poslovno raven.

We make businesses exceptional

Zaradi nas podjetja dosegajo izjemne uspehe

Z inovativnimi izdelki in rešitvami

Ogled videoposnetka

Spoznajte ekipo

Odkrijte izjemne zgodbe nadarjenih ljudi.

Senior Account Manager - Matthew

Višji vodja za odnose s strankami – Matthew

"Zelo smo specializirani za to, kar delamo, toda vsi imamo skupen cilj […] Nagrajeni smo bili s fantastičnimi potovanji, vključno z Barcelono, Dubajem in Riom, ki mi je najbolj pri srcu – in to za delo, v katerem uživam."

Ogled videoposnetka

Account Manager - Steve

Vodja za odnose s strankami - Steve

"Ponosen sem, da lahko našim strankam pomagam pri rešitvah različnih težav na področju slik, komunikacije ali upravljanja dokumentov."

Ogled videoposnetka

Pridružite se namIščemo strastne ljudi, ki znajo dobro sodelovati z drugimi, želijo uspeti in so radovednega duha. Kot del ekipe za prodajo in svetovanje boste s strankami sodelovali pri razvoju njihovih podjetij z našimi inovativnimi storitvami in rešitvami, mi pa vam bomo pomagali napredovati v vaši prodajni karieri.

Search our jobs

Poiščite naša delovna mesta na področju prodaje in svetovanja

Pridite in si oglejte, kam sodite


Oglejte si naše vloge