Odkrijte neomejene možnosti tiskanja

Odkrijte neomejene možnosti tiskanja

Digitalni tisk omogoča ustvarjalnost in inovativnost pri oblikovanju notranje opreme – od tapet in ploščic do lesa in stekla – in odpira nove priložnosti za oblikovalce, ki nenehno iščejo navdih, da bi ustregli čedalje zahtevnejšim strankam. Tesno sodelovanje s ponudniki tiskarskih storitev, ki uporabljajo pravo tehnologijo za inovativno tiskanje, lahko ponudi resnično inovativne in navdihujoče projekte.

S pomočjo kratkih navodil za izdelavo unikatnih tapet vam želimo približati pot do zanimivih detajlov v vašem domu.

Brošura za izdelavo unikatne tapete

Kaj so ustvarili Mateja - Ljubki dom, Eva - Nepopolna mama in Little Otja?

Mateja, ki ustvarja pod imenom Ljubki dom, je s tapeto popestrila otroško sobo. Inspiracija zanjo izvira iz narave in otroške nagajivosti. Če si želite prav takšno tapeto jo najdete v galeriji vzorcev.

Eva, ki jo morda poznate kot ustvarjalko bloga Nepopolna mama, je popestrila steno v kuhinji svojega prenovljenega stanovanja v Mariboru. Všeč ji je, kako je tapeta poživila celoten prostor.

Zadnji vzorec v galeriji pa so za otroško sobo pripravili oblikovalci, ki delujejo pod okriljem znamke Little Otja. Prekrasen retro vzorec naredi vsako sobo zanimivo in posebno. Vzorec lahko prenesete brezplačno tukaj.

Brezplačni vzorci za tapeto po vašem izboru

Izbrano tapeto prenesete s klikom nanjo.

Postopek izdelave tapete za vaš dom

Izbrano tapeto prenesete s klikom nanjo.

Prvi del

Prvi del

Prvi del

Inspirativni mediji in aplikacije