Canon IXUS 160

IXUS 160

Eleganten fotoaparat IXUS z ločljivostjo 20 milijonov slikovnih pik je prilagodljiv, zabaven in dovolj majhen za prenašanje. S pametnim samodejnim načinom je snemanje čudovitih fotografij Canonove kakovosti in filmov visoke ločljivosti povsem preprosto za vsakogar.

IXUS 160

Prednosti

 • Izjemno tanek fotoaparat IXUS predstavlja eleganco in preprostost v žepni obliki
 • Posnemite vse najboljše trenutke – daleč ali blizu
 • Ujemite osupljive podrobnosti v ločljivosti 20 milijonov svetlobnih pik
 • Fotoaparat samo usmerite in posnemite čudovite posnetke v pametnem samodejnem načinu
 • Zabavajte se in eksperimentirajte z ustvarjalnimi filtri

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon IXUS 160

Popolna fotografija v žepni velikosti


Izjemno tanek in eleganten fotoaparat IXUS 160 je dovolj majhen, da se prilega v vsako torbo ali žep. Z njim lahko preprosto snemate izjemno kakovostne fotografije in filme, kjer koli ste.

Velika povečava in širok zajem


Z 28 mm širokokotnim objektivom, ki omogoča 8-kratno povečavo, boste brez težav ujeli vsak trenutek. Oddaljene predmete približate z 8-kratno optično povečavo, še bolj pa jih lahko brez izgube kakovosti približate s 16-kratno povečavo ZoomPlus.

Izjemne podrobnosti najboljših spominov


Uživajte v izjemni kakovosti in neprekosljivih podrobnostih. Z ločljivostjo 20,0 milijonov slikovnih pik lahko prilagodite okvirjanje in obrezovanje fotografij ali ustvarjate neverjetne plakate.

Preprosto zajemanje izjemnih slik


Pametni samodejni način ne glede na prizor izbere popolne nastavitve namesto vas, zato je zajemanje prelepih fotografij ali videoposnetkov zares preprosto. Vse kar morate narediti vi, je nameriti in pritisniti. Gumb za pomoč uporabite za hitre, preproste nasvete o uporabi fotoaparata in njenih funkcij.

Sprostite svojo ustvarjalnost


Preizkušajte in se zabavajte z naborom ustvarjalnih filtrov. Poustvarite lahko popačenost objektiva ribjega očesa, zajamete fotografije in videoposnetke kot miniature in še veliko več.

Filmi visoke ločljivosti na dosegu roke


Ustvarjanje izjemnih videoposnetkov je zabavno in preprosto. S pritiskom enega gumba lahko brez težav zajemate odlične videoposnetke visoke ločljivosti (720p). Doživite ustvarjalno raznolikost snemanja filmov z optično povečavo in hkrati uživajte v vrhunskih, ostrih rezultatih.

Dodajte osebni pridih


Posnetkom dodajte osebni pridih s hitrim in enostavnim upravljanjem nastavitev slik, na primer svetlosti in intenzivnosti barv. Med okvirjanjem v nadzoru načina Live View si lahko predhodno ogledate rezultate ter jih delite s prijatelji na 6,8 cm (2,7-palčnem) LCD-zaslonu. Skupaj s postajo Canon Connect Station lahko fotografije in filme preprosto delite s svetom na spletnih mestih družabnih omrežij in v spletnih albumih. Poleg tega lahko uživate v gledanju fotografij in filmov z družino in prijatelji na televizorju visoke ločljivosti.

Odlični posnetki ljudi


S tehnologijo prepoznavanja obrazov lahko preprosto uživate v čudovitih posnetkih prijateljev. Tehnologija na enem posnetku zazna več obrazov ter zagotavlja, da so osebe izostrene in primerno osvetljene. Poleg tega zaznavanje obrazov zagotavlja naravne odtenke kože tudi pri nenavadnih svetlobnih pogojih.

Ekološki način


Odličen je za celodnevne izlete. Ekološki način zmanjša porabo energije, tako da lahko z enim polnjenjem akumulatorske litij-ionske baterije zajamete več slik.

Nagrade

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon IXUS 160, njegove funkcije in zmožnosti.

20.0MP_CCD

20 milijonov slikovnih pik

8x optical zoom with wide-angle

8-kratna optična povečava s širokokotnim pogledom

16x ZoomPlus

Do 16-kratna povečava z izjemno kakovostjo

Digic4 Plus

Zmogljiva DIGIC obdelava

Auto mode with 32-scene detection

Samodejni način s tehnologijo zaznavanja 32 prizorov

720p movies

Filmi z ločljivostjo 720p

Optimises people shots

Izboljšanje posnetkov ljudi

Instantly capture movies

Takojšnje snemanje filmov

Eco Mode

Varčevanje z energijo za več posnetkov

Instant help

Takojšnja pomoč

Compatible with Canon Connect Station

Združljiv s postajo Canon Connect Station

 • Digitalni fotoaparat IXUS 160

 • Zapestni jermen WS-800 

 • Komplet baterij NB-11L

 • Polnilnik baterij CB-2LFE 

 • Napajalni kabel 

 • Komplet navodil za uporabo