Canon IXUS 170

IXUS 170

Prilagodljiv fotoaparat IXUS 170 z ločljivostjo 20 milijonov slikovnih pik je dovolj majhen in eleganten, da ga lahko odnesete s seboj kamor koli. Opremljen je z 12-kratno optično povečavo, ki vedno zagotavlja izjemne rezultate. Fotoaparat samo usmerite in zajemite ostre, podrobne oddaljene slike.

Prednosti

 • Eleganten, žepni fotoaparat IXUS, enostaven za uporabo
 • Približajte se najboljšim oddaljenim trenutkom z 12-kratno povečavo
 • Ujemite osupljive podrobnosti v ločljivosti 20 milijonov svetlobnih pik
 • Fotoaparat samo usmerite in posnemite čudovite posnetke v pametnem samodejnem načinu
 • Ostre fotografije in mirni videoposnetki s pametnim stabilizatorjem slike

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon IXUS 170

Popolna fotografija v žepni velikosti


Pametni fotoaparat IXUS 170 s tanko obliko in elegantnim kovinskim ohišjem ustvari eleganco ob vsaki priložnosti in se prilega vsakemu žepu. Z njim lahko vsakdo preprosto ujame trenutek v fotografijo ali film vrhunske kakovosti.

Večja povečava, širši kot


S 25 mm širokokotnim objektivom lahko v prizor enostavno spravite več in tako ustvarjate čudovite posnetke pokrajin ter odlične skupinske posnetke. Oddaljene predmete približate z 12-kratno optično povečavo, še bolj pa jih lahko brez izgube kakovosti približate z 24-kratno povečavo ZoomPlus.

Izjemne podrobnosti najboljših spominov


Uživajte v izjemni kakovosti in neprekosljivih podrobnostih. Z ločljivostjo 20,0 milijonov slikovnih pik lahko prilagodite okvirjanje in obrezovanje fotografij ali ustvarjate neverjetne plakate.

Čudoviti ostri posnetki – vsakič


Na voljo vam je pametni optični stabilizator slike, zato se vam ni treba bati, da bi vam tresenje fotoaparata pokvarilo izdelke. Fotoaparat se samodejno prilagodi in zagotavlja ostre ter podrobne fotografije in videoposnetke ne glede na to, kaj fotografirate.

Filmi visoke ločljivosti na dosegu roke


Ustvarjanje izjemnih videoposnetkov je zabavno in preprosto. Z enim pritiskom gumba lahko preprosto snemate odlične filme visoke ločljivosti (720p) – tudi med premikanjem ali pri polni povečavi.

Preprosto zajemanje izjemnih slik


Pametni samodejni način ne glede na prizor izbere popolne nastavitve namesto vas, zato je zajemanje prelepih fotografij ali videoposnetkov zares preprosto. Vse kar morate narediti vi, je nameriti in pritisniti. Gumb za pomoč uporabite za hitre, preproste nasvete o uporabi fotoaparata in njenih funkcij.

Odlični posnetki ljudi


S tehnologijo prepoznavanja obrazov lahko preprosto posnamete čudovite posnetke prijateljev. Tehnologija na enem posnetku zazna več obrazov ter zagotavlja, da so osebe izostrene in primerno osvetljene. Poleg tega zaznavanje obrazov zagotavlja naravne odtenke kože tudi pri nenavadnih svetlobnih pogojih.

Sprostite svojo ustvarjalnost


Preizkušajte in se zabavajte z naborom ustvarjalnih filtrov. Poustvarite lahko popačenost objektiva ribjega očesa, zajamete fotografije in videoposnetke kot miniature in še veliko več.

Dodajte osebni pridih


Posnetkom dodajte osebni pridih s hitrim in enostavnim upravljanjem nastavitev slik, na primer svetlosti in intenzivnosti barv. Med okvirjanjem v nadzoru načina Live View si lahko predhodno ogledate rezultate ter jih delite s prijatelji na 6,8 cm (2,7-palčnem) LCD-zaslonu. Skupaj s postajo Canon Connect Station lahko fotografije in filme preprosto delite s svetom na spletnih mestih družabnih omrežij in v spletnih albumih. Poleg tega lahko uživate v gledanju fotografij in filmov z družino in prijatelji na televizorju visoke ločljivosti.

Ekološki način


Odličen je za celodnevne izlete. Ekološki način omogoča, da z enim polnjenjem litij-ionske baterije za polnjenje zajamete več posnetkov.

Nagrade

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon IXUS 170, njegove funkcije in zmožnosti.

20.0MP_CCD

20 milijonov slikovnih pik

25mm Wide 12x

12-kratna optična povečava s širokokotnim pogledom

24x ZoomPlus

Največ 24-kratna povečava z izjemno kakovostjo

Steady shots in every situation

Mirne slike in filmi v vseh okoliščinah

Digic4 Plus

Zmogljiva DIGIC obdelava

Auto mode with 32-scene detection

Samodejni način s tehnologijo zaznavanja 32 prizorov

720p movies

Filmi z ločljivostjo 720p

Optimises people shots

Izboljšanje posnetkov ljudi

Instantly capture movies

Takojšnje snemanje filmov

Eco Mode

Varčevanje z energijo za več posnetkov

Instant help

Takojšnja pomoč

Compatible with Canon Connect Station

Združljiv s postajo Canon Connect Station

 • Digitalni fotoaparat IXUS 170

 • Zapestni jermen WS-800 

 • Komplet baterij NB-11LH

 • Polnilnik baterij CB-2LFE 

 • Napajalni kabel 

 • Komplet navodil za uporabo