EOS-1D X

Fotoaparati EOS-1D X združujejo hitrost in kakovost slike ter tako predstavljajo naslednjo generacijo kamer za profesionalce. Tipalo polne velikosti z 18 milijoni slikovnih pik z dvema procesorjema "DIGIC 5+" postavlja nove standarde, snemanje z največ 12 sličicami na sekundo pa jih preseže.

EOS-1D X

Prednosti

  • Tipalo CMOS polne velikosti z 18,1 milijona slikovnih pik
  • Do 12 posnetkov na sekundo ali 14 posnetkov na sekundo v super hitrem načinu
  • ISO od 100 do 51200, do H:204800
  • Sistem samodejnega ostrenja z 61 točkami
  • Merjenje samodejne osvetlitve barv RGB s 100.000 slikovnimi pikami
  • Videoposnetki polne visoke ločljivosti 1080p s fotoaparatom EOS
  • Dva procesorja "DIGIC 5+"
  • 8,11 cm (3,2-palčni) zaslon LCD Clear View ločljivosti 1.040.000 slikovnih pik
  • Ethernetna vrata

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EOS-1D X.

Tipalo CMOS polne velikosti z 18,1 milijona slikovnih pik


Canonovo tipalo CMOS polne velikosti z 18,1 milijona slikovnih pik omogoča zajemanje izjemnih slik visoke ločljivosti z neverjetno nizko ravnjo šuma tudi v najtemnejših razmerah. Tipalo polne velikosti optimalno izkoristi širokokotne objektive in izboljša nadzor nad globino polja. Ločljivost posnetkov presega kakovost, ki jo zahtevajo vodilne fotografske agencije. Fotoaparat je zaradi tega popoln za zelo velike natise do velikosti A2, tudi po obrezovanju.

Super hitro fotografiranje


Zajemite vsako sekundo dogajanja z neprekinjenim fotografiranjem s hitrostjo 12 posnetkov na sekundo, ki jo lahko v načinu super hitrega fotografiranja povišate na neverjetnih 14 posnetkov na sekundo in tako zajemate zaporedja do največ 180 velikih posnetkov JPEG (38 v obliki RAW).

Širok razpon ISO


Izjemno širok obseg ISO od 100 do 51200 – ki ga lahko razširite celo do 204800 – pomeni, da lahko fotografirate najsvetlejše ali pa skoraj temne prizore.

Sistem samodejnega ostrenja z 61 točkami


Natančen sistem samodejnega ostrenja z 61 točkami in 41 občutljivimi križnimi tipali omogoča hitro in natančno ostrenje hitro premikajočih se predmetov, ne glede na pogoje osvetlitve. Za dodatno natančnost skrbi osrednjih 5 točk za samodejno ostrenje dvojne križne vrste.

Dosledno in natančno merjenje


Merjenje samodejne osvetlitve barv RGB s 100.000 slikovnimi pikami z namenskim procesorjem DIGIC 4 meri ne samo svetlost, pač pa tudi barve, s čimer zagotavlja zelo natančno osvetlitev za posnetke naravnega videza tudi v primerih zapletene osvetlitve.

Filmi EOS v polni visoki ločljivosti


Snemajte video v polni visoki ločljivosti (1080p) s širokim naborom uporabniških kontrolnikov na tem fotoaparatu DSLR, med drugim za osvetlitev, hitrost sličic, zvok in stiskanje. Izhod HDMI omogoča prikazovanje videoposnetkov in slik v visoki ločljivosti.

Dva procesorja "DIGIC 5+"


Dva najnovejša Canonova procesorja "DIGIC 5+" prinašata najhitrejšo in najnaprednejšo obdelavo slike do zdaj ter zagotavljata najboljšo kakovost slike v svojem razredu. Skupaj s 4 pretvorniki A/D omogočata 14-bitno obdelavo slike za gladke prehode odtenkov, naravni videz barv in napredno odpravljanje šuma pri višjih hitrostih ISO.

Velik protiodseven zaslon LCD


3,2-palčni zaslon LCD Clear View II ločljivosti 1.040.000 slikovnih pik omogoča preprost in natančen pregled fotografij in videa. Vzdržljiva struktura iz ojačanega stekla preprečuje bleščanje tudi pri najmočnejšem soncu.

Ethernetna vrata


Vgrajena ethernetna vrata omogočajo hiter in preprost prenos posnetkov dogodkov v živo neposredno v računalnik ali strankam prek omrežja.

Nagrade

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EOS-1D X, njegove funkcije in zmožnosti.

18.1 megapixel CMOS

Tipalo CMOS z ločljivostjo 18,1 milijona slikovnih pik

Large sensor for maximum control over depth of field

Veliko tipalo za celovit nadzor globinske ostrine

High speed shooting

Hitro fotografiranje

Great low light shots

Odlični posnetki pri šibki svetlobi

Sharp images in all conditions

Ostre slike v vseh razmerah

Stunning 1080p movies

Izjemni filmi ločljivosti 1080p

Powerful DIGIC processing

Zmogljiva DIGIC obdelava

Create instant back up of images

V trenutku ustvarite varnostno kopijo slik

Large bright screen for clear viewing

Velik in svetel zaslon za jasen pogled

Keeping your sensor clean of dirt

Naj bo tipalo vedno čisto

Creativly combine images

Združite več slik v en posnetek

Widest selection of Lenses

Največji izbor objektivov

CPN.jpeg

Omrežje Canonovih strokovnjakov

Navdih, izobraževanje, informacije o izdelkih in novice zagotavljajo celovito pokritost za Canonove profesionalne fotografe in snemalce ter resne amaterske fotografe po vsem svetu.