Canon RC-V100

RC-V100

Canonov daljinski upravljalnik RC-V100 daje uporabnikom kamer večjo svobodo. Ne glede na to, ali delate v studiu, na terenu ali drugem prej nedosegljivem mestu, omogoča žično daljinsko upravljanje skoraj vseh funkcij kamer.

Prednosti

  • Uporabno žično daljinsko upravljanje funkcij kamere
  • Intuitivna postavitev, primerna za profesionalne uporabnike
  • Namenske tipke za prilagajanje naprednih parametrov slike
  • Neposredni nadzor ključnih funkcij kamere, na primer ostrenja, zaslonke in ojačitve¹
  • Dostop do menijev za upravljanje kamere za hitro prilagajanje katere koli nastavitve
  • Osvetljeni gumbi omogočajo preprosto uporabo pri šibki svetlobi
  • Prilagodljivi gumbi za nadzor, pisan na kožo uporabniku
  • Združljiv s Canonovimi profesionalnimi videokamerami in kamerami Cinema EOS
  • Popoln za uporabo na terenu in v studiu
  • Hitrejša komunikacija in domet do 100 m z izbirnim Canonovim kablom RR-100

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon RC-V100

Zmogljiv daljinski upravljalnik


S tem zmogljivim daljinskim upravljalnikom za Canonove profesionalne kamere je osnovno in napredno nastavljanje slike na voljo na dosegu roke. S 5-metrskim kablom s priključkom 3,5 mm–2,5 mm ga priključite prek vtičnice REMOTE A ali vtičnice REMOTE B (prek izbirnih kablov RR-10 in RR-100 z 8 nožicami) za hitrejše delovanje, sočasno upravljanje in večji domet do 10 m in 100 m.

Izčrpen nadzor


RC-V100 združuje nekaj prednosti naprednih daljinskih upravljalnikov in enot za nadzor kamer, ki so običajno na voljo v studiih. Upravljate lahko skoraj vse nastavljive funkcije – od ostrenja, zaslonke in povečave do uporabniških možnosti, kot so prednastavitve slike po meri in posebne prilagoditve slike, na primer točka vrha in strmina krivulje.

Snemajte več in drugače


Nekateri primeri zahtevajo oddaljeno upravljanje kamere: ko je kamera na primer nameščena na žerjavu za dvignjene posnetke ali v spreminjajočih se razmerah, ki zahtevajo hitro prilagajanje nastavitev. Z oddaljenim dostopom in nadzorom lahko te ovire pri snemanju premagate. Skupaj z daljinskim upravljalnikom RC-V100 postanejo Canonove profesionalne kamere še koristnejša orodja za uresničevanje vaše ustvarjalne vizije.

Intuitivna postavitev za boljši nadzor


Intuitivna postavitev upravljalnika omogoča preprost nadzor ključnih funkcij kamere in parametrov slike tudi, če niste strokovnjak za zadevno kamero. Pazljivo smo ga zasnovali tako, da ga hitro razumete in se ga naučite uporabljati. Najpomembnejše funkcije so združene v tri glavne razdelke. Običajne parametre slike nadzorujete z izbirnimi gumbi, zaradi česar je oddaljeno prilagajanje slike neverjetno preprosto. Še več, za dodatno prilagodljivost so vam na voljo tipke, katerim lahko funkcijo določi uporabnik.

Jasno in preprosto upravljanje kjer koli in kadar koli


Za lažje upravljanje pri šibki svetlobi so tipke osvetljene, upravljalnik pa lahko nastavite tako, da vaše izbire potrjuje zvočni "pisk".

Posodobitve vdelane programske opreme


Za zagotovitev združljivosti z daljinskim upravljalnikom RC-V100 boste morda morali posodobiti vdelano programsko opremo kamere. Če priključek REMOTE B upravljalnika RC-V100 še ni omogočen, ga lahko omogočite s posodobitvijo storitve prek vrat USB naprave.

¹Upravljanje objektivov kamer Cinema EOS na nosilcih PL ali ročnih objektivov ni mogoče.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon RC-V100, njegove funkcije in zmožnosti.

CPN.jpeg

Omrežje Canonovih strokovnjakov

Navdih, izobraževanje, informacije o izdelkih in novice zagotavljajo celovito pokritost za Canonove profesionalne fotografe in snemalce ter resne amaterske fotografe po vsem svetu.