Canon i-SENSYS FAX-L150

i-SENSYS FAX-L150

Kompakten in eleganten faks, ki je preprost za uporabo in vzdrževanje. Širok nabor profesionalnih funkcij za pošiljanje faksov zagotavlja produktivno in zanesljivo delovanje. Zaradi tega je naprava popolna rešitev za majhna in srednje velika podjetja.

Prednosti

  • Kompakten in eleganten faks Super G3
  • Pomnilnik faksa shrani do 512 strani*
  • 15 mest za izbiranje z enim dotikom in 100 kodiranih mest za hitro izbiranje
  • Samodejni podajalnik dokumentov za 30 strani
  • Intuitiven zaslon LCD, ki je enostaven za uporabo
  • Kartuša vse v enem
  • Energijsko učinkovit

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon i-SENSYS FAX-L150

Hitro in cenovno ugodno pošiljanje faksov


Občutno znižajte stroške za komunikacijo s tem faksom Super G3, ki odda dokumente v samo 3 sekundah na stran*. Fakse lahko pošiljate in prejemate v najkrajšem možnem času, zato s tem sprostite telefonsko linijo.

Večja učinkovitost


Vsi dohodni dokumenti se varno shranijo v pomnilnik za 512 strani*, tako da jih lahko natisnete pozneje, če zmanjka papirja ali tonerja. V pomnilnik lahko skenirate tudi daljše dokumente in jih pošljete samodejno. S tem skrajšate čas oddajanja in znižate stroške.

Hitro in preprosto upravljanje


Izbiranje je preprosto tudi za neizkušene uporabnike, saj lahko pogosto klicane številke izberejo s 15 izbiranji z enim dotikom in 100 kodiranimi mesti za hitro izbiranje. Pregleden in intuitiven 5-vrstični zaslon LCD omogoča preprosto uporabo naprave.

Večja produktivnost


30-stranski samodejni podajalnik dokumentov omogoča uporabnikom, da dolge dokumente brez težav pošljejo po faksu ali jih kopirajo v enem koraku, saj jim ni treba podajati vsake strani posebej. Pladenj za papir s kapaciteto 150 listov vam bo prihranil čas za vstavljanje papirja.

Hitro tiskanje in kopiranje


Faks uporabite kot zmogljiv laserski tiskalnik s hitrostjo tiskanja 18 strani/min prek povezave USB. Tehnologija hitrega prvega natisa zagotavlja hitro vrnitev iz načina pripravljenosti. Dokumente lahko tudi kopirate s hitrostjo 11,8 strani/min.

Enostavno vzdrževanje


i-SENSYS FAX-L150 ima stroškovno učinkovito kartušo vse v enem, ki vsebuje toner, boben in pomembne sestavne dele. Zamenjate jo lahko v samo nekaj sekundah – brez nereda in težav. Uporabljajte pristne Canonove kartuše in bodite brez skrbi, da bodo dokumenti vedno natisnjeni kakovostno.

Izjemna energijska učinkovitost


Faks je prijazen do okolja, saj se s porabo samo 1,5 W v načinu pripravljenosti ponaša z najvišjo energijsko učinkovitostjo v svojem razredu.

* Na osnovi standardne tabele ITU-T številka 1

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS FAX-L150, njegove funkcije in zmožnosti.

Copy

Kopiranje

Super G3 FAX

Faks Super G3

USB connection

Povezava USB

User friendly LCD display

Uporabniku prijazen zaslon LCD

Automatic Document Feeder

Samodejni podajalnik dokumentov

Prospekt

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Zakaj izbrati pristne Canonove kartuše za laserske tiskalnike

Več informacij