Canon i-SENSYS FAX-L170

i-SENSYS FAX-L170

Ta kompaktni faks Super G3 je preprost za uporabo in vzdrževanje. Z izjemno energijsko učinkovitostjo in širokim naborom profesionalnih funkcij za pošiljanje faksov je naprava popolna rešitev za majhna in srednje velika podjetja.

Prednosti

  • Kompakten in eleganten faks Super G3
  • Pomnilnik faksa shrani do 512 strani*
  • 30 mest za izbiranje z enim dotikom in 100 kodiranih mest za hitro izbiranje
  • Samodejni podajalnik dokumentov za 30 strani
  • Intuitiven zaslon LCD, ki je enostaven za uporabo
  • Kartuša vse-v-enem
  • Energijsko učinkovit
  • Vgrajena slušalka

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon i-SENSYS FAX-L170

Hitro in učinkovito pošiljanje faksov


Ta faks Super G3 lahko občutno zniža vaše stroške za komunikacijo. Dokumente oddaja s hitrostjo do 3 sekunde na stran*. Fakse lahko pošiljate in prejemate v najkrajšem možnem času, zato s tem sprostite telefonsko linijo.

Preprosto pošiljanje faksov


Če zmanjka papirja ali tonerja, se lahko dohodni dokumenti varno shranijo v pomnilnik za 512 strani*, da jih lahko natisnete pozneje. Za lažjo uporabo lahko daljše dokumente skenirate v pomnilnik in pošljete samodejno – tako boste prihranili čas in denar.

Preprosto in hitro izbiranje


Tudi neizkušeni uporabniki bodo i-SENSYS FAX-L170 uporabljali brez težav. Izbiranje je neverjetno preprosto, saj ima naprava 30 mest za izbiranje z enim pritiskom in 100 kodiranih mest za hitro izbiranje vseh pogostih klicnih številk. Pregleden in intuitiven zaslon LCD omogoča preprosto uporabo naprave.

Enostavnejši potek dela


30-stranski samodejni podajalnik dokumentov omogoča uporabnikom, da dolge dokumente brez težav pošljejo po faksu ali jih kopirajo v enem koraku, saj jim ni treba podajati vsake strani posebej. Pladenj za papir s kapaciteto 150 listov vam bo prihranil čas za vstavljanje papirja.

Hitro tiskanje in kopiranje


Faks uporabite kot zmogljiv laserski tiskalnik s hitrostjo tiskanja 18 strani/min prek povezave USB. Tehnologija hitrega prvega natisa zagotavlja hitro vrnitev iz načina pripravljenosti. Kopirate lahko tudi dokumente hitrostjo 11,8 strani/min.

Skoraj brez vzdrževanja


i-SENSYS FAX-L170 ima kartušo vse v enem, ki vsebuje toner in vse potrebne sestavne dele, zamenjate pa jo lahko v le nekaj sekundah. Izognili se boste neredu in težavam, s pristnimi Canonovimi kartušami pa boste brez skrbi, da bodo dokumenti vedno natisnjeni kakovostno.

Vodilna energijska učinkovitost


Faks je prijazen do okolja, saj se s porabo samo 1,5 W v načinu pripravljenosti ponaša z najvišjo energijsko učinkovitostjo v svojem razredu.

Vgrajena slušalka


i-SENSYS FAX-L170 ima slušalko za klicanje in sprejemanje klicev s samodejnim menjavanjem med faksi in glasovnimi klici.

* Na osnovi standardne tabele ITU-T številka 1

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS FAX-L170, njegove funkcije in zmožnosti.

Copy

Kopiranje

Super G3 FAX

Faks Super G3

USB connection

Povezava USB

User friendly LCD display

Uporabniku prijazen zaslon LCD

Automatic Document Feeder

Samodejni podajalnik dokumentov

Handset as standard

Standardna slušalka

Prospekt

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Zakaj izbrati pristne Canonove kartuše za laserske tiskalnike

Več informacij