Canon i-SENSYS FAX-L3000

i-SENSYS FAX-L3000

Zmogljiv laserski faks z napredno funkcionalnostjo faksiranja in kopiranja je kot nalašč za večje živahne pisarne. Velika količina papirja, obojestransko tiskanje in izbirno omrežje zagotavljajo visoko produktivnost.

Prednosti

  • Faks Super G3
  • Standardni pomnilnik za 512 strani*
  • Največja količina papirja 1100 listov, vključno z izbirno kaseto
  • Varnost: upravljanje ID-ja
  • Kopiranje 22 kopij/min
  • Obojestransko izpisovanje, SPD za 50 strani (37 ipm/A4)
  • Tehnologija obdelave slike izjemno visoke kakovosti
  • Kartuša vse v enem
  • Izbirno tiskanje in omrežno delovanje**

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon i-SENSYS FAX-L3000

Hitro in zanesljivo pošiljanje faksov


Robustna zasnova naprave FAX-L3000 omogoča hitro in zanesljivo faksiranje v večjih podjetjih. Faks modem Super G3 oddaja dokumente s hitrostjo 3 sekunde na stran*, zaradi česar se znižajo stroški telefoniranja in skrajša čas postopanja pred napravo. Naprava se ponaša z možnostjo sprejemanja več faksov brez blokiranja linije, kar prihrani več časa.

Priročno kopiranje


Zaradi hitrosti kopiranja 22 kopij/min in časa izpisa prve kopije manj kot 13 sekund služi faks tudi kot hiter in kakovosten laserski kopirni stroj.

Samodejno obojestransko tiskanje in podajanje dokumentov


Samodejno obojestransko faksiranje, kopiranje in tiskanje** poveča produktivnost in zmanjša stroške porabe papirja. Samodejni podajalnik dokumentov z zmogljivostjo 50 strani in možnostjo obojestranskega tiskanja je odgovoren za pospešeno izpisovanje. Skenirajte obojestranske dokumente z izjemno hitrostjo 37 strani na minuto A4 – ter prihranite čas in delo.

Velika zaloga papirja


Standardna zaloga papirja vključuje kaseto za 500 listov in večnamenski pladenj za 100 listov. Skupaj z izbirno kaseto za dodatnih 500 listov znaša celotna zaloga 1100 listov in je kos tudi najbolj zahtevnim opravilom.

Varnost in nadzor stroškov


Po zaslugi upravljanja ID-ja oddelka in ID-ja uporabnika je uporaba naprave dovoljena samo pooblaščenim osebam, kar omogoča nadzor nad stroški. Če želite zagotoviti popolno varnost, lahko vsakemu oddelku in uporabniku dodelite drugačen ID in geslo.

Pošiljanje faksov brez tveganja


Če nenadoma zmanjka papirja ali tonerja, standardni pomnilnik, ki zadošča za shranjevanje 512 strani* (največ 1500 )**, omogoča varno shranjevanje vseh dohodnih dokumentov za poznejše tiskanje. Če pride do izpada napajanja, varnostna kopija pomnilnika shrani fakse in ostale podatke do tri ure.

Hitro izbiranje


Izbiranje je hitro in preprosto zahvaljujoč hitremu izbiranju z enim dotikom za 80 vnosov in 200-kodnemu izbiranju za shranjevanje običajnih številk.

Tehnologija izjemno visoke kakovosti


Pri prenosu podrobnih dokumentov, kot so diagrami ali fotografije v kombinaciji z besedilom, tehnologija izjemno visoke kakovosti zagotavlja dovršen zaključek opravila. Poltonska reprodukcija z 256 sivinskimi odtenki omogoča dodatno globino in jasnost.

Čista kartuša vse v enem


Preprosto zamenjajte kartušo vse v enem, ki vsebuje toner in vse sestavne dele, in vaš faks bo zopet kakor nov. Nič umazanije in težav – samo nenehno kakovostno izpisovanje.

Izbirno omrežno tiskanje


Izbirni tiskalni komplet omogoča vsem povezanim uporabnikom v vašem omrežju produktivno omrežno tiskanje in faksiranje z osebnega računalnika. Oddaljeni uporabniški vmesnik pa omogoča preprost nadzor stanja naprave.

* na osnovi ITU-T standardne tabele št. 1
** z izbirnim tiskalnim kompletom

Nagrade

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS FAX-L3000, njegove funkcije in zmožnosti.

Copy

Kopiranje

Super G3 FAX

Faks Super G3

USB connection

Povezava USB

+1 Optional Paper Cassette

+ 1 izbirna kaseta za papir

Duplex Automatic Document Feeder

Samodejni podajalnik dokumentov za obojestransko tiskanje

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Zakaj izbrati pristne Canonove kartuše za laserske tiskalnike

Več informacij