Canon i-SENSYS FAX-L3000IP

i-SENSYS FAX-L3000IP

Zmogljiv omrežni laserski faks z naprednimi funkcijami faksiranja, kopiranja in tiskanja je kos tudi najzahtevnejšim opravilom. Izbirna funkcija POŠILJANJA še poveča produktivnost in združljivost.

Prednosti

  • Faks Super G3
  • Standardni pomnilnik za 1500 strani*
  • Vgrajeno omrežje in podpora PCL 5e/6
  • Največja količina papirja 1100 listov, vključno z izbirno kaseto
  • Varnost: upravljanje ID-ja
  • 22 kopij/strani na minuto (A4)
  • Obojestransko izpisovanje, SPD za 50 strani (45 ipm/A4)
  • Izbirna funkcija za POŠILJANJE**

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon i-SENSYS FAX-L3000IP

Hitro in učinkovito pošiljanje faksov


Ta robustni faks zagotavlja najbolj učinkovito faksiranje za večja podjetja. Faks modem Super G3 oddaja dokumente s hitrostjo 3 sekunde na stran*, zaradi česar se znižajo stroški telefoniranja. Naprava se ponaša z možnostjo sprejemanja več faksov brez blokiranja linije, kar prihrani več časa.

Tiskanje in kopiranje


Izkoristite dovršeno lasersko tiskanje in kopiranje s hitrostjo 22 kopij/strani na minuto (A4). Po zaslugi hitrega prvega izpisa se naprava ponaša s časom izpisa prve kopije manj kot 13 sekund in s prehodom iz načina mirovanja skoraj brez ogrevanja.

Samodejno obojestransko tiskanje in podajanje dokumentov


Samodejno obojestransko faksiranje, kopiranje in tiskanje poveča produktivnost in zmanjša stroške porabe papirja. Samodejni podajalnik dokumentov z zmogljivostjo 50 strani in možnostjo obojestranskega tiskanja razpolaga z izjemno hitrostjo skeniranja 45 slik na minuto (A4). Lahko skenirate celo dokumente A3 (samo enostransko).

Vgrajeno omrežje


Vgrajeno omrežje omogoča vsem povezanim uporabnikom v vašem omrežju produktivno omrežno tiskanje in faksiranje z osebnega računalnika. Oddaljeni uporabniški vmesnik pa omogoča preprost nadzor stanja naprave. Podpora PCL5e/6 zagotavlja popolno združljivost z obstoječimi okolji izpisovanja PCL.

Izbirna funkcija POŠILJANJA


Z izbirno funkcijo POŠILJANJA ima FAX-L3000IP vlogo centralnega komunikacijskega zvezdišča in omogoča digitalno skupno rabo pisarniških dokumentov, pospeševanje učinkovitosti poteka dela in produktivnosti. Uporabniki lahko skenirajo barvne dokumente neposredno v e-pošto, omrežni strežnik (SMB in FTP) ali internetni faks. Posredovanje faksov omogoča samodejno ali pogojno posredovanje faksov na druge številke.

Velika zaloga papirja


Standardna zaloga papirja vključuje kaseto za 500 listov in večnamenski pladenj za 100 listov. Skupaj z izbirno kaseto za dodatnih 500 listov znaša celotna zaloga 1100 listov in je kos tudi najbolj zahtevnim opravilom.

Varnost in nadzor stroškov


Po zaslugi upravljanja ID-ja oddelka in ID-ja uporabnika je uporaba naprave dovoljena samo pooblaščenim osebam, kar omogoča popoln nadzor nad stroški. Če želite zagotoviti popolno varnost, lahko vsakemu oddelku in uporabniku dodelite drugačen ID in geslo.

Pošiljanje faksov brez tveganja


Če zmanjka papirja ali tonerja, standardni pomnilnik, ki zadošča za shranjevanje 1500 strani*, omogoča varno shranjevanje vseh dohodnih dokumentov za poznejše tiskanje. Če pride do izpada napajanja, varnostna kopija pomnilnika shrani fakse in ostale podatke do tri ure.

Hitro izbiranje


Izbiranje je hitro in preprosto zahvaljujoč hitremu izbiranju z enim dotikom za 80 vnosov in 200-kodnemu izbiranju (največ 500)** za shranjevanje običajnih številk.


* na osnovi ITU-T standardne tabele št. 1
** z izbirnim kompletom za POŠILJANJE

Nagrade

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS FAX-L3000IP, njegove funkcije in zmožnosti.

PCL Printing

Tiskanje PCL

Copy

Kopiranje

Super G3 FAX

Faks Super G3

USB connection

Povezava USB

Use and share over network

Uporaba in skupna raba prek omrežja

Automatic double sided printing

Samodejno obojestransko tiskanje

+1 Optional Paper Cassette

+ 1 izbirna kaseta za papir

Duplex Automatic Document Feeder

Samodejni podajalnik dokumentov za obojestransko tiskanje

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Zakaj izbrati pristne Canonove kartuše za laserske tiskalnike

Več informacij