Canon i-SENSYS MF211

i-SENSYS MF211

Hiter in učinkovit črno-beli laserski tiskalnik 3-v-1 omogoča tiskanje, kopiranje in skeniranje v eni sami priročni, kompaktni napravi. Nagibna nadzorna plošča in tipke z izbiranjem z enim dotikom zagotavljajo preprosto upravljanje.

Prednosti

  • Kompaktna in elegantna črno-bela laserska naprava 3-v-1: tiskanje, kopiranje in skeniranje
  • Bodite produktivni s črno-belim tiskanjem in kopiranjem s hitrostjo 23 strani na minuto
  • Enostavno delovanje z nagibnim LCD-zaslonom
  • Brez čakanja s hitrim prvim natisom
  • Zajemite vsako podrobnost z barvnim skeniranjem do 9600 x 9600 dpi

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon i-SENSYS MF211

Kompaktna zasnova 3-v-1


Ta eleganten, kompakten in izjemno hiter večnamenski črno-beli laserski tiskalnik omogoča tiskanje, kopiranje in skeniranje v eni sami kompaktni napravi. Zaradi profesionalne kakovosti tiskanja in enostavnega upravljanja je odlična namizna rešitev za majhne in domače pisarne.

Hitro tiskanje in kopiranje


S črno-belim laserskim tiskanjem in kopiranjem velikosti A4 s hitrostjo 23 strani na minuto ter kratkim časom prvega natisa iz načina mirovanja čakanje na dokumente ni več potrebno.

Kakovostni rezultati, primerni za poslovno dejavnost


Kombinacija kakovostnega natisa do 1200 x 1200 dpi in Canonovega tonerja EF omogoča profesionalne natise ter kopije z jasnim, ostrim besedilom in gladkimi slikami. Izboljšano barvno skeniranje do 9600 x 9600 dpi zajame vsako podrobnost.

Hitro in preprosto upravljanje


Tiskalnik i-SENSYS MF211 je hiter in enostaven za uporabo. Opremljen je z vsestranskim, nagibnim 5-vrstičnim LCD-zaslonom, ki hitro prikaže vse potrebne informacije. Zaslon lahko nastavite navpično ali navzgor, da ga prilagodite vašemu načinu dela. Učinkovito skeniranje in kopiranje preprosto nastavite s hitrimi tipkami z izbiranjem z enim dotikom. Z njimi lahko enostavno pošljete skeniranja v datoteko ali prihranite papir s kopiranjem več slik na eno stran.

Energijsko učinkovit


Canonova tehnologija fiksiranja na zahtevo ne potrebuje skoraj nobenega ogrevanja ter zmanjšuje porabo energije, ne da bi vplivala na zmogljivost. Z najnižjo nazivno skupno porabo električne energije v svojem razredu ta naprava porabi samo 1,6 W v načinu mirovanja.

Tihi način


Ta večnamenska naprava je v načinu mirovanja tiha, pri delovanju v tihem okolju pa Tihi način zagotavlja tišje tiskanje, ki ne bo motilo dela v pisarni.

Večnamenska kartuša


Večnamenske kartuše združujejo toner, boben in čistilne enote, ki zmanjšajo vzdrževanje in povečajo zanesljivost, znižajo porabo potrošnega materiala in so enostavne za recikliranje.

Nagrade

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS MF211, njegove funkcije in zmožnosti.

Copy

Kopiranje

USB connection

Povezava USB

User friendly LCD display

Uporabniku prijazen zaslon LCD

Quiet printing mode

Način tihega tiskanja

Professional Scan quality

Profesionalna kakovost skeniranja

Scanning shortcut key

Bližnjična tipka za skeniranje

Tilting control panel

Nagibna nadzorna plošča

Naslednji koraki

Slike izdelkov podajamo samo za ponazoritev. Nekatere funkcije so izbirne. Več podrobnosti si lahko ogledate v specifikacijah izdelka ali tako, da se obrnete na Canonovega predstavnika.