Canon i-SENSYS MF212w

i-SENSYS MF212w

S črno-belo večnamensko lasersko napravo 3-v-1, ki podpira brezžično, omrežno in mobilno povezljivost, preprosto delite funkcije tiskanja, kopiranja in skeniranja. Naprava je hitra, enostavna za uporabo in energijsko varčna. Opremljena je z nagibno nadzorno ploščo in tipkami z izbiranjem z enim dotikom.

Prednosti

  • Črno-bela večnamenska laserska naprava 3-v-1, ki podpira brezžično, omrežno in mobilno povezljivost: kopiranje, tiskanje in skeniranje
  • Preprosto tiskajte iz naprav s sistemom iOS ali Android
  • Bodite produktivni s črno-belim tiskanjem in kopiranjem s hitrostjo 23 strani na minuto
  • Brez čakanja s hitrim prvim natisom
  • Hitrejše skeniranje in kopiranje s tipkami z izbiranjem z enim dotikom.

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon i-SENSYS MF212w

Povezljiva naprava 3-v-1, zasnovana za majhne pisarne


Ta eleganten, dobro povezljiv in izjemno hiter večnamenski črno-beli laserski tiskalnik omogoča tiskanje, kopiranje in skeniranje v eni sami kompaktni napravi. Ta naprava z brezžično, mobilno in ethernetno povezljivostjo za preprosto skupno rabo funkcij ter s profesionalno kakovostjo tiskanja in enostavnim upravljanjem je odlična namizna rešitev za majhne pisarne.

Brezžična povezava za preprosto izmenjavo


Enostavno se povežite z napravo, ki podpira brezžično in omrežno povezljivost ter povezljivost prek pametnega telefona. Vgrajena podpora za Apple AirPrint™ in tiskanje Mopria™ z industrijskim standardom samodejno zazna tiskalnik za tiskanje dokumentov neposredno iz naprave iPhone ali iPad ter naprav android, ki podpirajo storitve Mopria. Canonov brezplačni program Mobile Printing omogoča tudi brezžično tiskanje s tiskalnikom iz naprave Apple s sistemom iOS ali Android 4.

Hitro tiskanje in kopiranje


S črno-belim laserskim tiskanjem in kopiranjem velikosti A4 s hitrostjo 23 strani na minuto ter kratkim časom prvega natisa iz načina mirovanja čakanje na dokumente ni več potrebno.

Kakovostni rezultati, primerni za poslovno dejavnost


Kombinacija kakovostnega natisa do 1200 x 1200 dpi in Canonovega tonerja EF omogoča profesionalne natise ter kopije z jasnim, ostrim besedilom in gladkimi slikami. Izboljšano barvno skeniranje do 9600 x 9600 dpi zajame vsako podrobnost izvirnika. Pošljite skeniranje na kateri koli računalnik z uporabniku prijaznim omrežnim skeniranjem.

Hitro in preprosto upravljanje


Tiskalnik i-SENSYS MF212w je hiter in enostaven za uporabo. Opremljen je z vsestranskim, nagibnim 5-vrstičnim zaslonom LCD, ki hitro prikaže vse potrebne informacije. Zaslon lahko nastavite navpično ali navzgor, da ga prilagodite vašemu načinu dela. Učinkovito skeniranje in kopiranje preprosto nastavite s hitrimi tipkami z izbiranjem z enim dotikom. Z njimi lahko enostavno pošljete skeniranja v datoteko ali prihranite papir s kopiranjem več slik na eno stran.

Energijsko učinkovit


Canonova tehnologija fiksiranja na zahtevo ne potrebuje skoraj nobenega ogrevanja ter zmanjšuje porabo energije, ne da bi vplivala na zmogljivost. Z najnižjo nazivno skupno porabo električne energije v svojem razredu ta naprava porabi samo 1,6 W v načinu mirovanja.

Tihi način


Ta večnamenska naprava je v načinu mirovanja tiha, pri delovanju v tihem okolju pa Tihi način zagotavlja tišje tiskanje, ki ne bo motilo dela v pisarni.

Večnamenska kartuša


Večnamenske kartuše združujejo toner, boben in čistilne enote, ki zmanjšajo vzdrževanje in povečajo zanesljivost, znižajo porabo potrošnega materiala in so enostavne za recikliranje.

Nagrade

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS MF212w, njegove funkcije in zmožnosti.

Copy

Kopiranje

Use and share over network

Uporaba in skupna raba prek omrežja

USB connection

Povezava USB

User friendly LCD display

Uporabniku prijazen zaslon LCD

Network scanning

Omrežno skeniranje

Quiet printing mode

Način tihega tiskanja

Professional Scan quality

Profesionalna kakovost skeniranja

Scanning shortcut key

Bližnjična tipka za skeniranje

Use and share wirelessly

Uporaba in skupna raba prek brezžične povezave

Tilting control panel

Nagibna nadzorna plošča

Tablet and smartphone ready

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone

Naslednji koraki

Rešitve za mobilne naprave

Preprosto tiskanje iz mobilnih naprav

Slike izdelkov podajamo samo za ponazoritev. Nekatere funkcije so izbirne. Več podrobnosti si lahko ogledate v specifikacijah izdelka ali tako, da se obrnete na Canonovega predstavnika.