Canon i-SENSYS MF216n

i-SENSYS MF216n

Energijsko učinkovita črno-bela večnamenska laserska naprava, ki podpira omrežno povezljivost, ima na voljo funkcije za povečanje vaše produktivnosti. Zagotavlja preprosto skupno rabo po vsej pisarni ter enostavno uporabo z nagibom in nadzorom na dotik.

Prednosti

  • Elegantna, kompaktna črno-bela večnamenska laserska naprava, ki podpira omrežno povezljivost
  • Preprosto tiskajte iz naprav s sistemom iOS ali Android
  • Bodite produktivni s črno-belim tiskanjem in kopiranjem s hitrostjo 23 strani na minuto
  • Enostavno upravljanje z velikim nagibnim zaslonom na dotik
  • Nič več čakanja na natise z načinom hitrega prvega natisa

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon i-SENSYS MF216n

Produktivna večnamenska naprava z omrežno povezavo, zasnovana za majhne pisarne


Ta eleganten, izjemno hiter črno-beli večnamenski laserski tiskalnik omogoča tiskanje, kopiranje in skeniranje v eni sami kompaktni napravi. Ta naprava podpira ethernetno povezljivost, ki omogoča preprosto skupno rabo funkcij prek omrežja. Zaradi profesionalne kakovosti tiskanja in enostavnega upravljanja zaslona na dotik je idealna namizna rešitev za majhne pisarne.

Hitro tiskanje in kopiranje


S črno-belim laserskim tiskanjem in kopiranjem velikosti A4 s hitrostjo 23 strani na minuto ter kratkim časom prvega natisa iz načina mirovanja čakanje na dokumente ni več potrebno. S kaseto za 250 listov papirja in vgrajenim samodejnim podajalnikom dokumentov za 35 listov je večstransko skeniranje in kopiranje popolnoma preprosto.

Kakovostni rezultati, primerni za poslovno dejavnost


Kombinacija kakovostnega natisa do 1200 x 1200 dpi in Canonovega tonerja EF omogoča profesionalne natise ter kopije z jasnim, ostrim besedilom in gladkimi slikami. Izboljšano barvno skeniranje do 9600 x 9600 dpi zajame vsako podrobnost izvirnika. Pošljite skeniranje na kateri koli računalnik z uporabniku prijaznim omrežnim skeniranjem.

Hitro in enostavno upravljanje na dotik


Tiskalnik i-SENSYS MF216n je hiter in enostaven za uporabo. Opremljen je z velikim vsestranskim, nagibnim LCD-zaslonom na dotik, ki hitro prikaže vse potrebne informacije. Zaslon lahko nastavite navpično ali navzgor, da ga prilagodite vašemu načinu dela. Učinkovito skeniranje in kopiranje preprosto nastavite s hitrimi tipkami z izbiranjem z enim dotikom. Z njimi lahko enostavno pošljete skeniranja v datoteko ali prihranite papir s kopiranjem več slik na eno stran.

Energijsko učinkovit


Canonova tehnologija fiksiranja na zahtevo ne potrebuje skoraj nobenega ogrevanja ter zmanjšuje porabo energije, ne da bi vplivala na zmogljivost. Z najnižjo nazivno skupno porabo električne energije v svojem razredu ta naprava porabi samo 1,6 W v načinu mirovanja.

Tihi način


Ta večnamenska naprava je v načinu mirovanja tiha, pri delovanju v tihem okolju pa Tihi način zagotavlja tišje tiskanje, ki ne bo motilo dela v pisarni.

Večnamenska kartuša


Večnamenska kartuša zagotavlja delovanje brez vzdrževanja ter zanesljive kakovostne izpise. Pristna Canonova laserska kartuša vsebuje toner, boben in čistilne enote, njena zamenjava pa je preprosta in traja le nekaj sekund.

Nagrade

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS MF216n, njegove funkcije in zmožnosti.

Automatic Document Feeder

Samodejni podajalnik dokumentov

Copy

Kopiranje

Use and share over network

Uporaba in skupna raba prek omrežja

Super G3 FAX

Faks Super G3

USB connection

Povezava USB

Network scanning

Omrežno skeniranje

Quiet printing mode

Način tihega tiskanja

Professional Scan quality

Profesionalna kakovost skeniranja

Scanning shortcut key

Bližnjična tipka za skeniranje

Tilting control panel

Nagibna nadzorna plošča

Tablet and smartphone ready

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone

Touch panel

Plošča na dotik

Naslednji koraki

Rešitve za mobilne naprave

Preprosto tiskanje iz mobilnih naprav

Slike izdelkov podajamo samo za ponazoritev. Nekatere funkcije so izbirne. Več podrobnosti si lahko ogledate v specifikacijah izdelka ali tako, da se obrnete na Canonovega predstavnika.