Canon i-SENSYS MF229dw

i-SENSYS MF229dw

Zmogljiva in vsestranska črno-bela laserska večnamenska naprava z brezžično in omrežno povezljivostjo, zasnovana za majhne pisarne. Bodite produktivnejši s hitrim dvostranskim skeniranjem, kopiranjem in tiskanjem.

Prednosti

  • Črno-bela laserska večnamenska naprava, ki podpira brezžično, omrežno in mobilno povezljivost
  • Preprosto tiskajte iz naprav iOS in Android
  • Preprosta uporaba z nagibnim zaslonom na dotik in upravljanjem s pritiskom enega gumba
  • Brez čakanja s tehnologijo hitrega prvega izpisa
  • Pridobite več z dvostranskim tiskanjem, skeniranjem in kopiranjem

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon i-SENSYS MF229dw

Zmogljiva, povezljiva večnamenska naprava


Ta kompaktna in elegantna večnamenska naprava je profesionalni tiskalnik, skener, kopirni stroj in faks v eni sami priročni kompaktni napravi. Njene funkcije za povečanje produktivnosti lahko preprosto delite prek službenega omrežja, brezžične povezave ali pametne naprave. Zato je to idealna izbira za povečanje učinkovitosti vsake pisarne.

Preprosta skupna raba


Enostavno se povežite z napravo, ki podpira brezžično, omrežno in mobilno povezljivost. Vgrajena podpora za Apple AirPrint™ in tiskanje Mopria™ samodejno zazna tiskalnik za tiskanje dokumentov neposredno iz naprave iPhone ali iPad ter naprav s potrdilom Mopria. Canonov brezplačni program Mobile Printing omogoča tudi brezžično tiskanje iz naprave Apple iOS ali Android.

Hitro tiskanje in kopiranje


S črno-belim laserskim tiskanjem in kopiranjem velikosti A4 s hitrostjo 27 strani na minuto ter kratkim časom prvega natisa tudi iz načina mirovanja čakanje na dokumente ni več potrebno.

Kakovostni rezultati, primerni za poslovno dejavnost


Kombinacija kakovostnega natisa do 1200 x 1200 dpi ter Canonovega tonerja EF zagotavlja izjemne dokumente z jasnim, ostrim besedilom in gladkimi sivimi slikami. Izboljšano barvno skeniranje do 9600 x 9600 dpi zajame vsako podrobnost izvirnika. Pošljite skeniranje na kateri koli računalnik z omrežnim skeniranjem.

Učinkovito dvostransko tiskanje in skeniranje


Z vgrajenim samodejnim podajalnikom dokumentov za 50 listov za dvostransko tiskanje je večstransko skeniranje in kopiranje hitro ter učinkovito. Preprosto skenirajte dvostranske dokumente in z dvostranskim tiskanjem prihranite denar za papir.

Hitro, enostavno in tiho upravljanje


Tiskalnik i-SENSYS MF229dw je hiter in enostaven za uporabo ter opremljen z vsestranskim velikim nagibnim LCD-zaslonom na dotik. Zaslon lahko nastavite navpično ali navzgor, da ga prilagodite vašemu načinu dela. Učinkovito skeniranje in kopiranje preprosto nastavite s hitrimi tipkami z izbiranjem z enim dotikom. Za upravljanje v tihem okolju Tihi način zagotavlja tišje tiskanje, ki ne bo motilo dela v pisarni.

Vodilna energijska učinkovitost


Canonova tehnologija fiksiranja na zahtevo ne potrebuje skoraj nobenega ogrevanja ter zmanjšuje porabo energije, ne da bi vplivala na zmogljivost. Z najnižjo nazivno skupno porabo električne energije v svojem razredu ta naprava porabi samo 1,7 W v načinu mirovanja.

Večnamenska kartuša


Večnamenske kartuše združujejo toner, boben in čistilne enote, ki zmanjšajo vzdrževanje in povečajo zanesljivost, znižajo porabo potrošnega materiala in so enostavne za recikliranje.

Nagrade

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS MF229dw, njegove funkcije in zmožnosti.

Automatic double sided printing

Samodejno obojestransko tiskanje

Copy

Kopiranje

Duplex Automatic Document Feeder

Samodejni podajalnik dokumentov za obojestransko tiskanje

Use and share over network

Uporaba in skupna raba prek omrežja

Super G3 FAX

Faks Super G3

USB connection

Povezava USB

Network scanning

Omrežno skeniranje

Quiet printing mode

Način tihega tiskanja

Professional Scan quality

Profesionalna kakovost skeniranja

Scanning shortcut key

Bližnjična tipka za skeniranje

Use and share wirelessly

Uporaba in skupna raba prek brezžične povezave

Tilting control panel

Nagibna nadzorna plošča

Tablet and smartphone ready

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone

Touch panel

Plošča na dotik

Naslednji koraki

Rešitve za mobilne naprave

Preprosto tiskanje iz mobilnih naprav

Slike izdelkov podajamo samo za ponazoritev. Nekatere funkcije so izbirne. Več podrobnosti si lahko ogledate v specifikacijah izdelka ali tako, da se obrnete na Canonovega predstavnika.