Canon i-SENSYS MF3010

i-SENSYS MF3010

S tem prenosnim črno-belim laserskim tiskalnikom lahko hitro tiskate, kopirate in skenirate kadar koli želite. Idealen je za domove in majhne pisarne, saj je preprost za uporabo in energijsko učinkovit.

Prednosti

  • Črno-bela laserska naprava 3-v-1: tiskanje, kopiranje in skeniranje
  • Moderno in privlačno ohišje
  • Za uporabo preprost navpičen zaslon
  • 18 strani na minuto, 7,8 sekund za prvi natis
  • Energijsko učinkovit

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon i-SENSYS MF3010

Izjemno majhno in moderno ohišje


MF3010 je zelo elegantna večnamenska laserska naprava 3-v-1 v tankem in privlačnem črnem ohišju. V eni kompaktni enoti vam je na voljo kakovosten črno-bel tiskalnik, skener in kopirni stroj. Privlačno, hitro in varčno napravo boste brez težav postavili na vsako mizo. Popolna je za osebno uporabo, domove in majhne pisarne, ki želijo več kot samo tiskalnik, hkrati pa prihraniti čas in denar.

Preprosta uporaba


MF3010 lahko zaradi preprostega navpičnega zaslona upravljate iz lastnega stola. Omogoča vam priročen dostop do vseh funkcij, ki jih potrebujete, ne da bi se sklanjali nad napravo, s čimer boste prihranili čas in napor.

Kakovost in hitrost


S profesionalnimi laserskimi natisi z največjo izboljšano ločljivostjo 1200 x 600 dpi boste lahko vedno brez skrbi. Na natisih bodo vidne dodatne podrobnosti, ostro besedilo in izjemne slike. S hitrostjo črno-belega tiskanja 18 strani na minuto vam na dokumente ne bo več treba čakati. Canonova tehnologija hitrega prvega natisa pomeni tudi, da boste prvi natis dobili že v 7,8 sekunde.

Prilagodljivo barvno skeniranje in kopiranje


Izboljšajte učinkovitost s kakovostnim barvnim skenerjem, ki zagotavlja preprosto skeniranje in kopiranje dokumentov, s čimer takoj izboljša vašo produktivnost. Izognili se boste čakanju, saj bo prva kopija ustvarjena že v 12 sekundah. S programom MF Toolbox lahko skenirate tudi neposredno v e-pošto ali PDF-je, po katerih je mogoče iskati. Tako boste lahko hitro pridobili dokumente in fotografije.

Varčujte z energijo in znižajte stroške


MF3010 je zares varčen, hkrati pa ne zmanjšuje učinkovitosti delovanja – tako boste prihranili denar in zmanjšali vpliv na okolje. Večnamenska naprava ima potrdilo Energy Star, njena običajna poraba električne energije (TEC) pa znaša samo 0,6 kWh. V načinu pripravljenosti porabi samo 1,4 W energije.

Kartuša vse v enem


Vsi pomembni deli so v isti kompaktni kartuši, zato naprava med delovanjem ne potrebuje vzdrževanja in stalno zagotavlja kakovostne natise. Kartušo vse v enem, ki vsebuje toner, boben in čistilne enote, lahko preprosto in čisto zamenjate v samo nekaj sekundah. Uporabite pristno Canonovo lasersko kartušo in večnamenska naprava bo kot nova.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS MF3010, njegove funkcije in zmožnosti.

Copy

Kopiranje

Professional Scan quality

Profesionalna kakovost skeniranja

USB connection

Povezava USB

Prospekt

Naslednji koraki