Canon i-SENSYS MF411dw

i-SENSYS MF411dw

Pameten, enostaven in kompakten črno-bel večnamenski laserski tiskalnik MF411dw vam pomaga dosegati rezultate profesionalne kakovosti. Nudi funkcijo tiskanja, kopiranja in skeniranja, poleg tega pa tudi podporo za mobilne naprave.

Prednosti

  • Črno-bel večnamenski laserski tiskalnik za velikost listov A4 z brezžično povezavo, ki je prilagojen za manjša podjetja
  • Tiskanje profesionalne kakovosti s hitrostjo do 33 strani na minuto
  • Preprosto upravljanje z intuitivnim barvnim zaslonom na dotik
  • Samodejno obojestransko tiskanje zmanjšuje količino odpadkov in stroške
  • S tehnologijo hitrega prvega natisa prihranite čas in povečujete produktivnost
  • Varno tiskanje s kodo PIN
  • S podporo za tehnologije AirPrint, Mopria in Canon PRINT Business lahko tiskate iz pametnega telefona in tabličnega računalnika
  • Enostavna povezava s priljubljenimi shrambami v oblaku
  • Preprosta integracija v omrežje s funkcijami za upravljanje naprave
  • Enostavno vzdrževanje s priročnimi večnamenskimi kartušami

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon i-SENSYS MF411dw

Učinkovitejše delo v pisarni


Večnamenski laserski tiskalnik MF411dw za velikosti listov A4 manjšim podjetjem omogoča, da izboljšajo svojo produktivnost. Tiskalnik MF411dw je izjemno kompakten, vendar je kljub temu dovolj vsestranski, da brez težav zadovolji vse pisarniške potrebe, saj zagotavlja tiskanje profesionalne kakovosti pri hitrosti do 33 strani na minuto. Z intuitivnim 3,5-palčnim barvnim zaslonom na dotik, kapaciteto 300 listov in tehnologijo hitrega prvega natisa po zagonu lahko zaposleni delajo učinkoviteje in brez prekinitev. Tiskalnik MF411dw nudi tudi funkcijo zasebnosti za večjo zaščito: s funkcijo varnega tiskanja lahko svoje dokumente zaščitite s kodo PIN, tudi ko tiskate iz mobilne naprave.

Prilagodljivo delo


Tiskalnik MF411dw podpira program Apple AirPrint (iOS) in storitev Mopria (Android), zato lahko vaša delovna skupina tiska iz katere koli omogočene naprave. Prav tako imajo s programom Canon PRINT Business dostop do široke palete naprednih funkcij in lahko napravo v nekaj sekundah povežejo z računom Google Cloud Print.

Napredno deljenje dokumentov


S tiskalnikom MF411dw, ki omogoča povezavo z oblakom, je lahko vaše delo bolj prilagodljivo. Pripomoček za skeniranje MF (za namizne/prenosne računalnike) in program Canon PRINT Business (za mobilne naprave) omogočata preprosto povezavo tiskalnika MF411dw s priljubljenimi shrambami v oblaku, kot sta Evernote® in DropBox, za zajem, digitalizacijo in skupno rabo dokumentov na poti – ali skeniranje in pošiljanje po e-pošti v enem koraku.

Pametne omrežne zmožnosti


Z naborom prilagodljivih omrežnih zmožnosti tiskalnik MF411dw odlično dopolnjuje vaše omrežje. Z brezžično in ethernetno povezavo skupaj s podporo za jezika tiskalnikov PCL5e/6 in Adobe PostScript integracija v upravljana omrežna okolja poteka nemoteno. S Canonovo platformo za oddaljeno upravljanje storitev e-Maintenance je tiskalnik MF411dw prav tako primeren za okolja z upravljanimi storitvami tiskanja.

Enostavno in trajnostno lastništvo


Canonova zasnova večnamenske kartuše, s katero lahko hkrati zamenjate vse ključne sestavne dele, ob vsaki menjavi tonerja zagotavlja dosledno zanesljivost in izboljšano kakovost. Zahvaljujoč nizki porabi energije v načinih mirovanja in pripravljenosti, funkciji samodejnega obojestranskega tiskanja ter funkciji samodejnega izklopa za varčevanje z energijo je naprava MF411dw cenovno ugodna in trajnostna izbira.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS MF411dw, njegove funkcije in zmožnosti.

Automatic double sided printing

Samodejno obojestransko tiskanje

Duplex Automatic Document Feeder

Samodejni podajalnik dokumentov za obojestransko tiskanje

Colour Touch Panel

Barvni zaslon na dotik

PCL Printing

Tiskanje PCL

PostScript Printing

Tiskanje PostScript

Scan to USB key

Skeniranje v pomnilnik USB

Scanning shortcut key

Bližnjična tipka za skeniranje

Scan to email & folder

Skeniranje v e-pošto in mapo

Secure print

Varno tiskanje

Use and share wirelessly

Uporaba in skupna raba prek brezžične povezave

Tablet and smartphone ready

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone

Naslednji koraki

Rešitve za mobilne naprave

Preprosto tiskanje iz mobilnih naprav

2016-2017-3-year-warranty-campaign

Slike izdelkov podajamo samo za ponazoritev. Nekatere funkcije so izbirne. Več podrobnosti si lahko ogledate v specifikacijah izdelka ali tako, da se obrnete na Canonovega predstavnika.