Canon i-SENSYS MF416dw

i-SENSYS MF416dw

Pameten, enostaven in kompakten črno-bel večnamenski tiskalnik MF416dw vam zagotavlja lasersko tiskanje, kopiranje, faksiranje in skeniranje ter nudi priročno funkcijo Touch & Print s tehnologijo NFC, zato je odlična pridobitev za manjša podjetja.

Prednosti

 • Črno-bel večnamenski laserski tiskalnik za velikost listov A4 z brezžično povezavo, ki je prilagojen za manjša podjetja
 • Tiskanje profesionalne kakovosti s hitrostjo do 33 strani na minuto
 • Hitra in priročna tehnologija NFC Touch & Print z združljivimi mobilnimi napravami
 • Preprosto upravljanje z intuitivnim barvnim zaslonom na dotik
 • Samodejno obojestransko tiskanje zmanjšuje količino odpadkov in stroške
 • S tehnologijo hitrega prvega natisa prihranite čas in povečujete produktivnost
 • Varno tiskanje s kodo PIN
 • S podporo za tehnologije AirPrint, Mopria in Canon PRINT Business lahko tiskate iz pametnih telefonov in tabličnih računalnikov
 • Enostavna povezava s priljubljenimi shrambami v oblaku
 • Preprosta integracija v omrežje s funkcijami za upravljanje naprave
 • Enostavno vzdrževanje s priročnimi večnamenskimi kartušami

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon i-SENSYS MF416dw

Učinkovitejše delo v pisarni


Večnamenski črno-beli laserski tiskalnik MF416dw za velikost listov A4 manjšim podjetjem omogoča, da izboljšajo svojo produktivnost. Tiskalnik MF416dw je izjemno kompakten, vendar je kljub temu dovolj vsestranski, da brez težav zadovolji vse pisarniške potrebe, saj zagotavlja tiskanje profesionalne kakovosti pri hitrosti do 33 strani na minuto. Z intuitivnim 3,5-palčnim barvnim zaslonom na dotik, kapaciteto 300 listov in tehnologijo hitrega prvega natisa po zagonu lahko zaposleni delajo učinkoviteje in brez prekinitev. Tiskalnik MF416dw nudi tudi funkcijo zasebnosti za večjo zaščito: s funkcijo varnega tiskanja lahko svoje dokumente zaščitite s kodo PIN, tudi ko tiskate iz mobilne naprave.

Podpora za mobilne naprave in oblak ter večja produktivnost


Pametni telefoni in tablični računalniki spreminjajo naš način dela. Funkcija NFC Touch & Print uporabnikom omogoča takojšnje tiskanje iz združljivih mobilnih naprav, in sicer tako, da se preprosto dotaknejo oznake NFC tiskalnika. Za še večjo priročnost vam je na voljo podpora za tehnologije Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria (Android) in program Canon PRINT Business, kar pomeni, da lahko v mobilni napravi dostopate do dokumentov in jih natisnete. Enostavno in prilagodljivo tiskanje na dosegu roke.

Napredno deljenje dokumentov


S tiskalnikom MF416dw, ki omogoča povezavo z oblakom, je lahko vaše poslovanje bolj prilagodljivo. Pripomoček za skeniranje MF (za namizne/prenosne računalnike) in program Canon PRINT Business (za mobilne naprave) omogočata preprosto povezavo tiskalnika MF416dw s priljubljenimi shrambami v oblaku, kot sta Evernote® in DropBox, za zajem, digitalizacijo in skupno rabo dokumentov na poti – ali skeniranje in pošiljanje po e-pošti v enem koraku.

Pametne omrežne zmožnosti


Z naborom prilagodljivih omrežnih zmožnosti tiskalnik MF416dw odlično dopolnjuje vaše omrežje. Z brezžično in ethernetno povezavo skupaj s podporo za jezika tiskalnikov PCL5e/6 in Adobe PostScript integracija v upravljana omrežna okolja poteka nemoteno. S Canonovo platformo za oddaljeno upravljanje storitev e-Maintenance lahko tiskalnik MF416dw uvedete v okolja z upravljanimi storitvami tiskanja.

Enostavno in trajnostno lastništvo


Canonova zasnova večnamenske kartuše, s katero lahko hkrati zamenjate vse ključne sestavne dele, ob vsaki menjavi tonerja zagotavlja dosledno zanesljivost in izboljšano kakovost. Zahvaljujoč nizki porabi energije v načinih mirovanja in pripravljenosti, funkciji samodejnega obojestranskega tiskanja ter funkciji samodejnega izklopa za varčevanje z energijo je naprava MF416dw cenovno ugodna in trajnostna izbira.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS MF416dw, njegove funkcije in zmožnosti.

Automatic double sided printing

Samodejno obojestransko tiskanje

Duplex Automatic Document Feeder

Samodejni podajalnik dokumentov za obojestransko tiskanje

Super G3 FAX

Faks Super G3

Colour Touch Panel

Barvni zaslon na dotik

PCL Printing

Tiskanje PCL

PostScript Printing

Tiskanje PostScript

Scan to USB key

Skeniranje v pomnilnik USB

Scanning shortcut key

Bližnjična tipka za skeniranje

Scan to email & folder

Skeniranje v e-pošto in mapo

Secure print

Varno tiskanje

Use and share wirelessly

Uporaba in skupna raba prek brezžične povezave

Tablet and smartphone ready

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone

i-SENSYS Touch & Print

Touch & Print

Naslednji koraki

Rešitve za mobilne naprave

Preprosto tiskanje iz mobilnih naprav

2016-2017-3-year-warranty-campaign

Slike izdelkov podajamo samo za ponazoritev. Nekatere funkcije so izbirne. Več podrobnosti si lahko ogledate v specifikacijah izdelka ali tako, da se obrnete na Canonovega predstavnika.